onsdag den 2. december 2015

Glasur til donuts

Fantastiske amerikanske doughnuts med glasur og pynt! Få den bedste opskrift, og lav dine egne farvestrålende doughnuts. Her får du tips og tricks til kagepynt med glasur.

Se hvordan du laver edderkoppespind eller pynter dine donuts til Halloween. Få uimodståelige opskrifter på bagte donuts her! Donuts med vaniljesmag og lyserød og pink glasur.


Vi havde to planer for vores søndag sammen: at lave doughnuts og at hygge.

Donuts er altid et hit - prøv SØNDAGs opskrift med kaffeglasur og chokolade. Pynt dine bakte donuts med tre glasur. Spis dem helst, mens de er helt nybagte.


Få opskriften på donuts med kaffeglasur her. Det er kun den ene side af kagen som skal dyppes. Inden glasuren er tør så hæld farvet krymmel på. SÅ HAR DU NOGEN LÆKRE LYSERØDE SIMPSONS DONUTS.


Lyserød glasur: - dråber lyserød frugtfarve - 1g. Sådan gør du - Smelt margarinen, og bland det sammen med mel, .

Doughnut klassikeren med en lækker glaze af jordbær. Blend og bland med flormelis til tyk glasur. Derfor kastede vi os sidste weekend ud i “Projekt Donuts”, så vi kan. Små søde og duftende donuts med lækker glasur.


Eller glasur på flormelis og vand samt frysetørrede hindbær og groft lakridspulver. Bland æggehvide og flormelis sammen til tyk glasur, og kom det en. Frysetørrede bær, glasur, pistacienødder den 3. Bland flormelis og vand til glasur, og pynt de afkølede doughnuts med den. Såå, her er en opskrift på bagte donuts, spækket med dem! Små fine doughnut med pynt ser bare utrolig festlige ud :).


Tefal har sendt mig de helt nye plader til donuts og jeg har allerede været i. Europas beliebtester Rezepteseite. Deutschlands bester Kochcommunity. Og så er det jo en fantastisk undskyldning for at lege med glasur og.


Meget apropos doughnuts så tjek lige den fantastiske video, som frk. Der er ofte overtrukket med glasur, sukker, eller flormelis, og indeholder også ofte. Donuts forbindes ofte med USA, men kager af friturestegt dej kendes i . Für die Donuts den Donutmaker frühzeitig aufheizen und mit etwas Öl bestreichen.


Für den Teig alles in eine Rührschüssel geben und mit der. Puderzucker, Zitronensaft und Lebensmittelfarbe verrühren. Donuts in die Glasur tauchen, auf ein Gitter legen. Schokoladedekor auf die noch feuchte Glasur .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg