mandag den 7. december 2015

Køleskab temperaturen

Køleskabe den rigtige temperatur. Find den rigtige køleskabs temperatur. Lyver dit køleskab om sin temperatur?

Og hvilken hylde er den koldeste? Lavere temperaturer bruger mere energi, mens højere temperaturer fører til hurtigere fordærv af . Det er af mærket Atlas og kan . Jeg har netop observeret at mit køleskab er grader varmt.

Så skruede jeg op for det, men det begyndte ikke at larme, så jeg tror at . Vil hjælpe dig med at bruge køleskabet hurtigt og sikkert. Bortskaffelse af det gamle køleskab. Du kan nemt spare på energien til dit køleskab og din fryser.


Gå efter A++ eller A+++, når du køber nyt, og hold øje med temperaturen. Og det fungere skam også helt fint. Et køleskab er et apparat, som benyttes til at holde ting kolde.


Dyrere køleskabe kan have et display uden på døren med temperatur og mulighed for at . Især mange frysere står for lavt.

Aktiveres ved en omgivende temperatur på under +18ºC. Derfor vil den midterste eller nederste hylde oftest være den bedste placering - alt efter køleskab. Ryger temperaturen op på mere end de fem . Hvis din fryser eller dit køleskab skal være det mest økonomiske og.


Gør som de andre – registrering af temperaturer, akkreditering og sikker opbevaring af. Du tænker måske ikke meget på dit køleskab til hverdag, men der er med garanti ét. I ældre køleskabe indstilles temperaturen typisk med en drejeknap.


Har du et køleskab uden ventileret køling, er der stor risiko for, at temperaturen varierer fra hylde til hylde. Det betyder, at madens holdbarhed . Frysere ligger mellem -og -°C. Varmeskabe ligger på °C (± °C). Ansvar: Ansvar for at overvåge temperaturen og reagere, hvis temperaturen er uden for intervallet: Afsnittet.


Køkken, rengøring og kontrol af temperatur. I køleskabet gøres dette ved at stille et termometer i . For opbevaring af vin skal man have en konstant temperatur på grader,. Lægemidler skal opbevares ved rette temperatur, således at patienten sikres virksomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg