tirsdag den 17. maj 2016

Rengøring af rustfri stål stænkplade

Ja, det er al disse stænkplader, hvidevarer mm. Hvordan rengører man dem bedst og . Rengøring af stænkplade i børstet stål. Nej, den skal bare rengøres hver gang med en klud op opvaskemiddel. Wd-du sikkert har i hjemmet i forvejen, alternativt kan man også købe sig til fx olie til rustfrit stål. Du skal anvende lunkent van opvaskemiddel, en blød fnugfri klud og en grov køkkensvamp (grøn).


Rengøring i hjemmet er ofte en rutineopgave - lige pånær når det kommer til de mere vanskelige. Stænkplade af rustfrit stål - sådan gør du. Her viser vi dig, hvordan du kommer de fedtede fingre på rustfrit stål til livs uden at købe dyre, kemiske. Flere tips til rengøring i køkkenet.


Louise Grønhøj viser dig her hvordan du nemt og effektivt kan. Jeg har et køleskab og køkkenbord af rustfrit stål. Der kommer meget hurtigt fedtede finder og lign.


Rengøring af alt fra køkkenskabe til ovn, fryser og køleskab. Brasso kan bruges til at polere stænkplader af rustfri stål op med. Rengøring af børstet stål, Dorthe, 7/8/7:AM.


Vi har flere ting i vores køkken, deriblandt. Ingen kan lide fedtede fingre på de pæne overflader af rustfrit stål. Med vores tips til rengøring af rustfri stålvask m.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg