torsdag den 5. maj 2016

Rensning af strygesål

Kom lidt hvid eddike på en ren klud og aftør strygesålen omhyggeligt. Hvis du har meget svært ved at få bugt med snavset, kan du lave en . Lene viser, hvordan du med lidt knofedt og en Prym rensestift kan rense dit strygejern, så det atter.

Hvad fjerner man strygejernets belægninger me når sprit og benzin ikke virker? Det betyder, at det er nødvendigt at afkalke det engang imellem - især hvis man . Er der pletter på dit strygejerns strygesål? Med denne rensestift er de nemme at fjerne.

Stiften kan bruges til at alle strygejern. Den mest kendte og populære metode til rensning er baseret på . Indstil termostaten på meget varmt, og tør forsigtigt det bløde, smeltede stof væk med et stykke papir. Rens så strygesålen, mens strygejernet stadig er varmt. Sluk for strygejernet og gnid den varme strygesål med eddike på en tyk klud.


Undgå kalkpletter på tøjet ved strygning. Følg denne trin-for-trin guide til afkalkning og rengøring - strygejern bliver som nye med et par lette tricks. Start med et strygejern, der er cool og unplugged. At rengøre strygesålen , varme strygejernet på en lav indstilling derefter .

Tøm vandet fra dampstrygejernet, før det renses, og vær naturligvis forsigtig, når du håndterer det varme strygejern. Afkalkningsprocedure – rensning af strygejernets dampkammer. Hvis uheldet er ude, og syntetiske materialer smelter fast under strygejernet, kan du skrue temperaturen op på det højeste niveau og rense strygesålen med . Følg disse trin til rensning af strygejern. Strygejernet giver det bedste . Hvordan kan jeg rense mit dampstrygejerns strygesål?


SteamGlide Plus-strygesål, Autom. Ud over hurtigafkalkningsudløsningen fjerner en grundigere rensning af strygesålen de mest genstridige kalkaflejringer. Det er producentens råd om, hvorledes stoffet skal vaskes, tørres, renses og stryges, samt om stoffet tåler blegning eks. Af og til skal strygejernet afkalkes.


Sådan Rens Sticky Faceplate af en jern. Til det har dampstrygejernet to antikalk funktioner: dobbelt rensningsfunktion med selvrens og kalk og rens system. Her finder du strygejern til de bedste priser. Køb nyt strygejern med slidstærk strygesål . SMR Startpakke, rengøring af strygesål.


Er du på udkig efter et nyt strygejern? Elgiganten har et stort udvalg af billige strygejern med forskellige funktioner. De fleste moderne jern har en plastik overkrop og en rustfri stål strygesål.


Profileret strygesål med keramisk belægning og knaprille. Selvrens-procedure – rensning af strygejernets dampkammer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg