torsdag den 12. maj 2016

Miele service erhverv

Miele har et landsdækkende net af egne teknikere, som tilbyder hurtig service alle ugens hverdage. Det samme gælder Miele Service. Læs mere om Mieles omfattende og eksklusive program af hvidevarer til køkken og bryggers.

Regelmæssige kontroller udført af Mieles kundeservice bidrager til,. Specielt uddannede serviceteknikere tester produktets tilstan funktion og sikkerhed. Miele har hurtig og effektiv service med et landsdækkende stab af mere end serviceteknikere.


Leder du efter en opvaskemaskine til dit erhverv, kan KEN storkøkken hjælpe med både rådgivning, inspiration, og salg.

Storkøkkener og erhverv kan også få hjælp hos os. Som det ses på et af billederne, så er . Har du brug for hurtig og effektiv Miele service? Vi leverer gratis og hjælper gerne med opbæring, montering og bortskaffelse af dine hårdehvidevare.


Vi har altid gode tilbud og et kæmpe udvalg. Erhvervs opvaskemaskine til skoler, institutioner og lettere industri. ProfileLine industriopvasker med vaskeprogrammer til alt slags service . Salgs og leveringsbetingelser, privat.


Miele - miele, electrolux, siemens, zanussi, gram, bosch, gorenje, voss, whirlpool, asko vølun.

AH Service beskæftiger sig med alt inden for hårde hvidevarer. Hvis din hvidevare har brug for reparation eller service, er der heldigvis hjælp at hente. Kontrol- og overførselspunkt til Miele Teknisk Service. Skabe ved siden af opvaskemaskinen bør være beregnet til erhvervs‐ mæssig brug, da de muligvis vil . Energiklasse A++ tørretumbler fra tyske Miele. I vores mere end butikker er vi servicemindede til fingerspidserne.


Hvidevareservice og reparationer af bla flg mærker: AEG, Bosch, Miele, Siemens, Elektrolux samt Blomberg. Reservedele til knau for både private og erhverv. EL-TECH Horsens har elektriker som specielt . Et større område af butikken er et Miele Center, hvor vi udelukkende sælger Miele. Vort lager af reservedele, og frie forhold til servicering af alle mærker gør os til en stærk.


Vi tilbyder denne service på alle maskintyper og vores døgnservice kan altid. UÊÊGælder ikke salg til erhverv, institutioner eller projektsalg, men udelukkende. Professionelle alarm- systemer til private og erhverv .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg