mandag den 30. maj 2016

Rengøring af vaskemaskine med klorin

Grunden er en sur vaskemaskine. Du renser nemt vaskemaskinen med et vaskemiddel tilsat klor målrettet . Efter nogle år kan maskinen få en sur og muggen .

Hvad gør man med en vaskemaskine som lugter surt, især ved mørk vask på. Gør en tom vask med Klorin, det dræber den bakterie som gør . Og læs indholdsfortegnelsen,der skal være klor i,ellers virker tricket ikke. Afkalkning af vaskemaskine :) - Lav-det-selv.

Rens af vaskemaskine og opvaskemaskine - Lav-det. Min vaskemaskine lugter jordslået og gammel. Jeg har prøvet kalkfjerner, opvaskebrikker, klorin, graders-vask . Rengøring af din vaskemaskine :-) Almindelig vedligeholdelse og rengøring af. Hvis din vaskemaskine tåler klorin (spørg producenten), kan du evt.


Så fortvivl ikke, her kommer der en guide til hvordan du . Min Mile vaskemaskine er 3år gammel og har aldrig oplevet sådan noget. Du kan sagtens bruge klorin, der fantastisk til alt hvidt:0). Hvad gør du, hvis vaskemaskinen lugter dårligt, og en rengøring og.

Først renser og vasker og skrubber og skurer man alle gummikanter og sæbebakke osv. Så skyldede jeg lige maskinen for at få snavset ud. Hejsa Jeg synes tit vores vaskemaskine lugter og det må jo sætte sig i. Nogle der ved hvordan man renser sin vaskemaskine? Det er en god idé at afkalke vaskemaskinen med jævne mellemrum - eks. Det giver længere levetid for . Lad ikke en lugtende vaskemaskine ødelægge vasketøjet.


Læs dette råd om rengøring af vaskemaskine og fjern dårlig lugt med rens og afkalkning af . Hvis du bruger opvaskemidler med klor, skal du køre et opvaskeprogram uden. Flere tips til rengøring og afkalking af dine maskiner. Selvom din vaskemaskines vigtigste funktion er at vaske og gøre tøjet rent, så kan selve vaskemaskinen godt komme til at fremstå uren og . Opsamling af vand fra vaskemaskine-si rengøring.


Her er nogle hurtige tips til effektiv afkalkning af vaskemaskinen. Det er hurtigt klaret uden giftige midler, og du kan igen nyde rent og frisk . Vær meget opmærksom på ikke at blande Rodalon, klorin eller andre . Når man har børn, bliver vaskemaskinen af og til udsat for mange (ulækre) emner, så jeg tænker, det må være en god .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg