fredag den 27. maj 2016

Karcher industristøvsuger

Produkter til professionelt brug. At finde den bedste løsning på rengøringsopgaver er af stigende betydning for alle slags virksomheder. Her er et lille udvalg men vi kan levere hele programmet.

Udstyret med det patenterede, højeffektive og fuldautomatiske Tact-filterrensningssystem. Kraftfuld mindre industristøvsuger som til trods for størrelsen har en rigtig god sugeevne. Fin støvsuger, AEG electrolux, Virker rigtig godt.


Dog er den lille børste man kan sætte på knækket.

Den kan dog stadig godt bruges med lidt list. Den har fremragende filteregenskaber. Kärcher DNnaturbørster til CV, CW og NT modeller.


Industristøvsuger egnet til opsugning og udskilning af kølemidler, smøreemulsioner, vand eller olie med partikler (f.eks. metalspåner). Køb online eller ring os for personlig service! Køb de bedste støvsugere på markedet hos CleanXpert - HURTIG LEVERING!


Bosch, Kärcher, Wasco, Wasco Clean. Industri støvsuger med sidekanalsblæser 3kw, 3x400V 50Hz Vakuum 30. EL-VVS Grossen - Billige el og VVS-artikler på nettet.

Professionel støvsuger til hurtig og effektiv. Andre forhold man skal tænke over inden valg af støvsuger er f. Selvom vi er kendt for at sælge poser til din støvsuger, har du også rig mulighed. Industristøvsuger - støvsugere, fejemaskiner, industristøvsugere, rengøringsartikler, aeg, nilfisk, rengøringsmidler, støvsugerposer - firmaer,. Miele Compact CXXL Ecoline støvsuger - TESTVINDER.


Electrolux SilentPerformer Green støvsuger TESTVINDER. Med en industriel støvsuger fra Ghibli får du et stort udvalg af top professionelle produkter. Ghibli er dedikeret til rengøringsprodukter, der er . Den rette pris på støvsuger industristøvsuger LIGE HER!


Ghibli model ASStøvsuger og vandsuger. Nilfisk Bravo Gold Power Pet Pack Støvsuger. En handy industristøvsuger godkendt til fint og sundhedsfarligt støv. Hvilke støvsugere er de bedste og, hvilke er de dårligste?


Vi har sammenlignet støvsugere ud fra test og anmeldelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg