mandag den 26. september 2016

Bagt kartoffel i ovn

Den bagte kartoffel skal være sprød udenpå, cremet indeni, og den må. Forvarm ovnen til 2eller til 2grader, hvis du skal fylde en hel . De bagte kartofler bages uden sølvpapir og smøres med olie.

Men kartofler kan også serveres som en selvstændig ret. Bagte kartofler med lækkert fyld. Kartoflerne skal være ensartede, have lys, pæn skræl og være af en melet sort.


Tænd ovnen på 2grader varmluft.

De er samtidig sundere og mere nærende end kogte kartofler. Vask kartoflerne og halver dem. Skær kartoflerne igennem på langs, og tør dem med lidt køkkenrulle.


Der er flere måder at lave bagekartofler på. Sød kartoffel, som egentlig ikke er en kartoffel, smager sødt og kræver derfor et lidt . Dagens menu er ovnstegt mørbra bagte kartofler og en salat rest. I går bestod tilbehøret af bagte søde kartofler og de smagte.


Herefter kom jeg ost hen over, grøntsager og persille. Forresten lav altid lidt ekstra, da bagte kartofler dagen efter er supergode til brunch .

Få opskriften på svinemørbrad med bagte kartofler her. Små bagte kartofler er det perfekte tilbehør til roastbeef og chateaubriand. Krydrede kyllingelår og bagte kartofler.


Server de bagte kartofler óg fraiche til. Hej allesammen Sidder og skal have bagte kartofler men vi har kun en alm ovn (ingen varmluft) så det tager jo en krig. Så kort og enkelt kan det siges. Det der tager længst tid er at bage . KARTOFLER: Bagt, most og friteret. En bagt kartoffel er noget af det fineste man kan spise - alene eller.


Jeg synes, at bagte kartofler med alle mulige forskellige slags fyld er. Afpuds svinemørbraden for sener og fedt. Hæld vandet fra (gem ½ dl) og mos kartofler og selleri. Lækker opskrift på bagte kartofler med rejesalat og rogn. Sæt ovnen på 2grader og bag kartoflerne møre.


Disse bagte kartofler med fyld er super lækre og god til en bøf eller kylling. Ovnen er stor og pynter flot på en anderles måde ved en buffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg