torsdag den 29. september 2016

Kølervæske grøn

Det skal hedde ethylen glycol og det er grønt. Nogen der ved hvor jeg skaffer sådan noget henne ? Det er altså indholdsfortegnelsen, du skal koncentrere dig om, når du skal købe kølervæske.

Det er som hovedregel uden betydning, hvilken . Original kølervæske til BMW Vi sender dag til dag, gratis fragt. Frostbeskyttelse ned til -grader. Giver korrosion beskyttelse og frost beskyttelse til alle typer motorer, også alum.

En frisk kølervæske skal være klar grøn, blå, gul eller rød. En lokal marine forretning med værksted blander grøn og blå. Bruger ikke Volvos den grønne pga. Så jeg gik på jagt på nettet for at finde ud . Lige et lille hurtigt spørgsmål: Må man blande kølervæske, fra de.


Hvad er forskellen mellem gul grøn og blå kølevæske? Dankort Diners Mastercard (3D-Secure) ViaBill Visa (3D-Secure) Visa Electron (3D-Secure). Brug en god kølervæske og pas godt på din bils og dens motor.


Giv bilen et længere og stærkere liv med kølervæske af god kvalitet.

I dag har den ene en gul og den anden en grøn kølevæske. Grundlæggende er efterfyldning af kølervæske en nem og billig “gør det. Thermaltake CL-W114-OS00GR-A, Kølervæske Grøn køb billig online på ALTERNATE.


Er der nogen der ved hvilken slags . Topmoderne kølervæske, der beskytter kølersystemet mod frysning, korrosion og overophedning. Volvo Pentas kølevæske yder en væsentlig bedre korrosionsbeskyttelse sammenlignet med ikke-mærkeprodukter. Gul og grøn kølevæske må ikke blandes.


Mens grøn kølevæske ofte er tænkt som traditionel eller konventionel . Køb KØLERVÆSKE BLÅ 5L online på harald-nyborg. Følg altid motorfabrikantens anvisninger ved skift af kølevæske. Kør blandingen gennem motoren, indtil der løber grønt vand ud af kølevæskeudløbet. VÆSKER: Olie, Motorolie, Gearkasseolie, Gearolie, Sprinklervæske, Kølervæske. Væsken er ofte vand blandet med glykol for at sænke frysepunktet.


Comma XSG1L - XSTREAM GRØN koncentreret kølervæske, der beskytter dit kølersystemet mod frysning, korrosion og overophedning. Det er ikke bare grønt, men helt vildt grønt, nærmest fluorescerende. Herefter afsættes produktet til oparbejdning og genanvendelse.


En hund vil gerne slikke en smule spildt kølervæske op - men. Den giftige er altså ETYLENGLYKOL som vistnok altid er grøn eller blå. Den spænder fra lette, aromatiske hvidvine med smag af grønt æble, grøn pære og grøn drue med en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg