torsdag den 1. september 2016

Hjemmelavet cafe latte uden maskine

Du behøver ikke nogen espressomaskine for at lave cafe latte. Se her hvilken opskrift du skal følge, hvis du gerne vil lave cafe latte med pulverkaffe. Cafe latte er en af de mest kendte former for kaffe man kan få serveret.


Søren Stiller Markussen har testet en række forskellige typer mælk for deres egnethed til kaffe. Prøv denne lækre macchiato og slut et måltid af med stil eller når der skal skrues op for hyggen. Lav din egen café latte – nemt og lækkert! Ingredienser: 1½ tsk instant kaffe.


Jeg er ikke den store kaffedrikker – i hvert fald ikke forstået på den måde, at jeg bare SKAL have en kop Black Power for at vågne om . Vil du gerne vide hvordan man laver den perfekte Café Latte? Påfyld din espressomaskine med kildevand (postevand er også okay men kører du et enkelt shot igennem (ml dl) uden kaffe for at varme filteret op . Mælken laves på samme måde som til en Caffe Latte. Her får du en maskine, der brygger kaffe efter alle baristaens regler. Perfekt mælkeskum uden en espressomaskine. Tidligere har jeg brugt min Bamix til at skumme mælk, men den kan kun skumme kold mælk og . SkuPerfekt – giver lækkert, cremet skum – én af vores absolutte favoritter til café latte.


Vanille-varianten giver et lækkert, sødligt strejf.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg