torsdag den 22. september 2016

Skridttæller elgiganten

Aktivitetsmåler holder altid styr på dine skridt og få venlige beskeder om, at røre dig hvis du sidder stille for længe. Mål aktiviteter som søvn, gang og løb. Opnå dine aktivitetsmål med det vandafvisende Garmin Vívofit fitness armbån der sporer dine fremskridt og giver dig beske når det er tid til at bevæge sig.

Airon aktivitetsmåler 1- Mål dine daglige aktiviteter som for eksempel antal skridt, forbrændte kalorier eller distance gået med denne aktivitetsmåler fra Airon. Du kan få en GPS-enhed til bilen og motorcyklen samt til din løbetur, cykeltur og svømmetur, der måler din aktivitet. Se vores bedst sælgende wearables lige nu!


Uret har indbygget pulsmåler og skridttæller, udover at det måler din søvnrytme.

Vi har fri fragt på alle wearables. Der findes også andet udstyr, som kan kobles til uret, som fx skridttæller og hastighedscensor til cyklen. Pulsure fungerer lige så godt indendørs som til udendørs . Køb billigt sportsur eller pulsur med GPS.


Mål parametre som distance, hastighe kalorieforbrænding og hjerterytme. Elgiganten har et bredt udvalg. Med aktivitetsarmbåndet FitBit Charge HR kan du holde styr på dit daglige aktivitetsniveau og lettere nå dine træningsmål.


Garmin Vívosmart aktivitetsmåler med pulsmåler -sort - Mød nye udfordringer hver dag og mål dine daglige aktiviteter med denne praktiske Garmin Vívosmart . Sammenlign priser og læs anmeldelser af Fitbit Aktivitetsmåler.

Klik her og find den bedste pris nu! Det kan bruges som mobil med telefonfunktioner, GPS til navigering,. Tilbudsavis: Billigt fordi det er. Se flere tilbud fra Fitness tilbehør.


Mobil sundhed spås at være den store trend mange år fremover. Find dit Withings Activité Pop . En aktivitetsmåler registrerer, hvor meget du går og hvordan du sover. Er det spild af penge eller ok til bare at være . Og elgiganten mente at det ikke var dækket af garantien når det var fysisk overlast på trods af jeg mente det burde være dækket da man ikke . Det er essentielt set en smart skridttæller med ur og mulighed for tilslutning af pulsmåler.


Hvordan virker en skridttæller En skridttæller er oftest bæres klippet til et. Spar-Momsen tilbyder dig et kæmpe udvalg af forbrugerelektronik. Ingen udgifter til sælgere, minimale butik- og lageromkostninger betyder besparelser, som . Vivosmart er ikke mere end en avanceret skridttæller, der - som du selv. Hørepropper, hvor alle kabler er kappet, gøre lytningen mere bekvem end nogensinde. Her er en test af seks af de bedste.


Helt unikt outdoor ur fra Garmin med safirglas og stål-lænke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg