tirsdag den 6. september 2016

Vaskemaskine ryster ved centrifugering

Det er ikke kun irriterende, når vaskemaskinen hopper, ryster og bevæger sig hen over gulvet. Får den lov til det for længe, kan den tage skade, . Hvis din vaskemaskine hopper og står uroligt under vask, så kan det enten skyldes. Dette skyldes at et trægulv kan give sig, og specielt når vaskemaskinen skal begynde at centrifugere, vil den ryste rigtig meget. Jeg har netop monteret en vaskemaskine hos en god ven.


Jeg har en vaskemaskine som står på 1. Under centrifugering vibrerer hele HUSET så lamper svinger i stueetagen. Du bliver nød til af finde ud af hvorfor maskinene ryster, da den før eller . Vaskemaskine ryster - Lav-det-selv. Miele Vaskemaskine W37ryster under centrifugering.


Bosch vaskemaskine hopper/ryster - Lav-det-selv. Vaskemaskine hopper under centrifugering , hvorfor ryster og hoppe. Build Daily › Problemer7. Hvad hvis vaskemaskinen under centrifugering springer ? Hvilke vaskemaskiner vibrere mere?


Vores vaskemaskine er brudt sammen, men der stod en anden maskine i vores hus, da vi. Hopper den hele tiden eller kun ved centrifugering ? Lige nu står den på en stor flise i skuret - i absolut vage - og den ryster. Tromlen i min vaskemaskine er begyndt at ryste voldsomt ved centrifugering, hvis tøjet ikke ligger helt jævnt. Er det fjedre eller støddæmpere, . Jamen, det gør vaskemaskiner jo - ryster, når de centrifugerer.


Det eneste jeg kan komme på, er om den er indstillet til at centrifugere ekstra? Står vaskemaskinen ikke i vater, kan den flytte sig under centrifugering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg