tirsdag den 6. juni 2017

Rengøring af rustfrit stål vask

Hvis din køkkenvask er af porcelæn eller stål, kan du effektivt gøre den ren med noget så simpelt som . Tips til god rengøring af din køkkenvask.

Hovedrengøring af køkkenvask – Fjernelse af øvrigt snavs og pletter. Er det en ordinær vask af porcelæn eller stål, så fortynd citronsyren . Franke stålvaske er fremstillet af førsteklasses kvalitet rustfri stål, som er meget. Fjern og rens luftblanderen på armatur, og rengør derefter vasken med Franke .

Her viser vi dig, hvordan du kommer de fedtede fingre på rustfrit stål til livs uden at købe dyre, kemiske rensemidler i. Ved regelmæssig brug af stål-fix bliver den daglige rengøring lettere, og vasken vil fremstå lige så. Afrensning af linolie på rustfrit stål- eller silgranit vaske. Ingen kan lide fedtede fingre på de pæne overflader af rustfrit stål.


Med vores tips til rengøring af rustfri stålvask m. Ja, det er al disse stænkplader, hvidevarer mm. Ved rengøring og vedligeholdelse af stål og silgranitvaske kan det være en rigtig. Steder hvor de handler med hvidevarer findes der produkter som er . Fra tid til anden er det nødvendigt at give vasken en omgang med en grydesvamp og .

For at sikre en smuk og langtidsholdbar stålbordplade er det meget vigtigt at brugeren rengør stålbordet på korrekt vis. Vasken bliver som ny, når den . En gang om ugen eller efter behov anbefaler vi at polere vasken med Stål-fix. Vedligeholdelsesvejledning for rustfri stålkøkkenvaske . Fordi alle vores vaske er designet til at være holdbare og nemme at rengøre,. LÅNGUDDEN indbygningsvask, enkelt, rustfrit stål Længde: 46. Du kan få specielle renseprodukter til rustfrit stål, der samtidig . Overfladerne bør vaskes, før der samler sig en tydelig mængde snavs eller fingermærker.


Du kan rengøre produkter og flader professionelt og grundigt med rengøringsmidlet til pleje af rustfrit stål. Jeg har et køleskab og køkkenbord af rustfrit stål. Der kommer meget hurtigt fedtede finder og lign.


Som et stykke af fine smykker , du ønsker at holde det funklende på alle tidspunkter. Få nogle simple råd til rengøring og vedligeholdelse af din vask og dit armatur. Den daglige vedligeholdelse af rustfrit stål .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg