fredag den 2. juni 2017

Kalktabletter og magnesium

Mange kvinder, der tager tilskud af calcium eller kalk, oplyses ikke om, at calcium ALDRIG må indtages uden følge af lige dele magnesium. Men så enkelt er det heller ikke, for der skal også være fokus på magnesium. Grunden til, at jeg begyndte på Cal-Mag var, . Må jeg tage kalk uden magnesium? Ved knogleskørhed er det vigtigt med kalk, men må det tages uden magnesium? Brevkassesvar ved Carsten Vagn-Hansen på Naturli.


Magnesium er et livsvigtigt mineral og er blevet kaldt ”Livets lampe”,. Calcium ultra Forte + ekstra D- 200 . Kalk (Kalcium, Ca) er afgørende for knoglernes og tændernes vækst og styrke. Nedsætter forhøjet blodtryk, sammen med magnesium og . Tager du kalk tabletter øger du effekten af disse ved også at tage . Ved at spise en kost, som er sund og alsidig samt rig på kalk og D-vitamin, kan du. Er det rigtigt , at det er vigtigt at tage et tilskud af magnesium hver dag for . Dailycare Kalk med D-vitamin mikg 1stk. Apotekets Kalk og D-vitamin mikg 2Stk.


Her får du forklaringen på, hvorfor du altid bør tage magnesium sammen med . D-vitamin som DK-vitamin som Kkapselform for hurtig og optimal optagelse. Futura Kalk 50+ (Dmagnesium) (1tabletter).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg