torsdag den 1. juni 2017

Automatisk vinpumpe

Sæt vinpumpen på flasken, og den suger automatisk den rette mængde luft ud. Hvis du fortsætter på vores hjemmeside accepterer du dette automatisk. Vinpumpe (Wine Saver) VacuVin plastik sort (Pumpe, vinprop).

Den fungerer automatisk: sæt Intelligent Vakuum Vin Pumpe på flaskehalsen og den . Le Creusets vinpumpe trækker effektivt ilten ud af flasken efter åbning. Vakumeffekten forlænger og bevarer vinens smag og aroma. Kitchpro er en helautomatisk vinpumpe der suger luften ud af vinflasken så den holder sig frisk.

Pumpen viser også temperaturen på vinen. This Pin was discovered by stuff men. KitchPro Helautomatisk vinpumpe køb online. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Klik her for at købe produktet hos forhandleren.


Find hvor du kan købe Helautomatisk vinpumpe på tilbud og billigst. Hvis man kan lide at drikke vin, men ikke vil drikke en helt flaske, så ved de fleste godt at det så er . Køb Helautomatisk vinpumpe her: kr. WMF Vino Vinpumpen er et fantastisk redskab til dig der holder af god vin, som naturligvis ikke må gå til spilde!

Vakuumeffekten forlenger og bevarer vinens smak og aroma. Placer vinforsegleren på en åben flaske og den tænder automatisk. Sätt på vinpumpen på flaskan och den suger automatiskt ut rätt mängd luft. Køb WA-1METAL VINPUMPE SB og andre ting til køkkenet,. En automatisk vinpumpe giver folk mulighed for at åbne en flaske om.


Automatisk vinpump: En oerhört smart pryl som när den har skruvats på vinflaskan automatiskt pumpar ut rätt mängd luft så att vinet håller si. Dette er en automatisk oversættelse fra Engelsk til Dansk. Der er mange penge at spare her.


Nå er det slutt på alkoholproblemene. Sett pumpen på flasken, så suger den automatisk ut riktig mengde luft. Sett vinpumpen på flasken, så suger den automatisk ut riktig mengde luft.


Enhver vinelsker åbner en flaske vin og drikker et glas, for så kan man ikke lade den stå til dagen efter uden vin bliver dårlig, ikke indtil . På den lille LED-skjermen kan du . Vinpumpa tømmer flasken for luft, og pumpen reaktiveres automatisk dersom det kommer inn ny luft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg