mandag den 5. juni 2017

Greb messing

Monteret med langskilte med nøglehul. Bredt udvalg af greb og knopper til køkken og badeværelse. Altid fri fragt og hurtig levering, samt.

Skotterup Indendørs messing dørgreb med stort træ håndtag. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Har en svungen front og mange . De helt enkle og klassiske greb er gode i.

Giv dine møbler et nyt look med . Messing greb til skuffe eller skabslåge. Vi har alt inden for greb til både virksomheder og private. UDSALG: Kæmpe udvalg af gamle messing greb til antikke møbler. Sammenlign priser og læs anmeldelser af messing greb byggematerialer. Klik her og find den bedste pris nu!


Del dette produkt: Produktbeskrivelse. Klassisk husmandsgreb massiv messing. Stilrent og rustikt med et lækkert design og look.

Dansk onlinebyggemarked med nem bestilling og lave priser. Arne Jacobsen dørgreb AJincl. SKYDEDØRSSKÅL MESSING MM Varenr. Funkis knage, børstet massiv messing.


Se Badeværelsestilbehør og find et stort udbud fra Gustavsberg på BilligVVS. Grebet har et indvendigt mål på mm. Smukke messing greb fra Københavns møbelsnedkeri.


Mere end 600+ forskellige beslag på lager, til danmarks bedste priser. Med rosetter, skruer og fjeder returtræk - Dette gør, at grebet finder sin vandrette position. Passer både på gamle og nye døre. Har du brug for andre greb eller beslag. Din partner for handel og industri!


Fremstillet af presset messing. I denne serie , med samme dekoration findes flere beslag . Dørhåndtagene er af massiv messing med højt . Se vores store udvalg af køkkengreb og greb til køkkenlåger, badskabe og garderobeskabe. Diameter på greb mm, gevind M gevinddybde mm, diameter bryst . Fri fragt, hurtig levering og nemt at bestille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg