tirsdag den 13. juni 2017

Hjemmelavet fast ost

Blandt andet på gourmetrestauranten AOC, hvor fremstilling af restaurantens friskost er fast på kokkenes to do-liste. Hjemmelavede oste - min ostedagbog. Hvad skal man bruge for at lave ost?

Introduktion til vores serie om hjemmelavet ost. Kan man selv lave ost hjemme hos sig selv? Fremstilling af ost starter altid med at den friske mælk tilsættes en såkaldt syrevækker.


I syrlige oste såsom feta eller lagrede faste oste er hovedparten af.

Hvis man ikke har prøvet det før, kan det måske være lidt svært at overskue at gå igang med at lave sin egen . Ingredienser til hjemmelavet ost. Kalveroulader med parmaskinke og ost. Lav din egen ost, Cheese kits, alt hvad du skal bruge, tilsæt kun mælk og evt. Nem opskrift på lækker hjemmelavet vegansk smøreost af sojamælk og krydderier.


Virkelig lækker og populær opskrift på vegansk ost. Afhængig af hvor fast du vi have osten kan du presse og forme den. Ricotta og andre opvarmede oste har den egenskab at de ikke smelter.


God mozzarella-ost hænger ikke på køerne - den kommer af bøffelmælk.

Stykkerne vil samle sig til en fast masse. Farsen skal hverken være for våd eller for fast. Riv chedder og kom små tern af bacon i. Sæt farsen på køl, da den helst skal holdes så kold som . Jeg kan jo ikke have et oste-benspænd og så ikke bage pizzaer, og som. Den faste ost tages op og blandes med salt og kommen efter behag.


Jeg har før lavet indisk ost af dansk sødmælk. Vi laver også andre oste, som frisk ricotta, mascarpone og stracchino. Lækker, hjemmelavet ma der smager som det skal, er, hvad vi husker fra vor barndom. Det er halvfast, med gullig farve.


Pizza magaritha – med tomat, løg, ost. Rygeost er en gammel dansk specialitet, som især bliver fremstillet på Fyn. Den minder meget om en syrlig frisk-ost til forveksling. På denne måde får yoghurten en mere fast og tyk konsistens.


Anbefales ved fremstilling af alle halvfaste og faste oste. Danskerne er vilde med hjemmelavet fast foo hvori der indgår revet ost. I hvert fald er mængden af revet ost, som bliver købt – og formentlig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg