mandag den 9. april 2018

Airtrack brugt

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Giver et fantastisk afsæt og er praktisk. GOD KVALITET TIL EN SKARP PRIS.


Gennemgået og repareret på vores værksted. Kom med et bud :-) Sælges for . Kig forbi vores webshop og se vores spændende sortiment af hoppepuder og airtrack. Vælg mellem flere størrelser og farver!


Gymnastikredskaber Air Track3Balancebom12Barrer19Børnegymnastik138Børnegymnastikredskaber15Gulvøvelser10Gymnastikbukke6Gymnastikbænke20 . Private sælgere over hele Danmark har sportsudstyr til salg. Spar mange penge på sportsudstyr på . Vi har også brugte trampoliner til rimelige priser. Stort udvalg og lager af gymnastikudstyr til foreningen og skole. Her kommer snart den nye Combi air track.


Pengene har man brugt til en flik-flak trainer - til træning af flik-flak og. Det supermoderne springcenter vil også blive brugt til udlejning til både. Spejlsal”, som bliver brugt til opvarmning, stafetter, lege og styrketræning.


Vores Air-Track er blevet brugt til gymnastik, spring og leg af alle vores Børne- og ungehold til gymnastiktræningen og gymnastikopvisninger . Privat legestueDet har skolerne brugt lockout-midlerne til - Lokalavisen. Airtrack-pakker samt tilbehør:-). En sommerdag hvor skolens airtrack blev brugt som glidebane. ITEMS ARE ALSO SOLD INDIVIDUALLY! Vi har nu fået kvalificeret vores undervisere, og ønsker derfor at indkøbe følgende aktivitets materialer til denne form for undervisning.


Spørg ind og før en dialog omkring produktet, som du vil købe, og hvorfor personen ønsker at sælge det. Mød op og prøv det og få brugt hele kroppen og lattermusklerne. Vi har nemlig brugt som- meren til at fylde godt op på hylderne.


Så er dette hold noget for dig. Sæsonen har primært været brugt på at vedligeholde og bevare de gode initiativer. Vi har købt brugte redskaber igennem BGF, lånt en airtrack af DGI og købt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg