tirsdag den 10. april 2018

Reservedele til macbook pro 15

Stort udvalg af nye og brugte mac reservedele til Apple computere. Køb Mac reservedele online hos os – bestiller du inden 15:0 sender vi samme. Kabler til Apple til Danmarks bedste priser.

Det kan ofte være svært at finde nye reservedele til Apple som f. Udskiftning af Skærm (komplet). Eventuelt også et nyt batteri, er der nogle . Hos TechAmmo kan du handle alle Macbook Pro reservedele selv direkte hjem til dig.

Ejere af ældre Mac-produkter er berettiget til service og reservedele fra. Som udgangspunkt er det de nye dele man køber. Vintage (Forældet) Produkter, hvor Apple har stoppet Supporten, men fortsat levere enkelte reservedele.


Macbook Pro Retina, , Macbook Pro med retina skærm sælges, den har fået fuld salgsservice . Herunder nye originale batterier, ladere, sleeves og tilbehør. Har vi reservedelene hjemme, kan du få den repareret hurtigt . Er glasset smadret eller LCD displayet defekt? PC Service Center tilbyder hurtig Apple og Mac reparation.


Kig ind hos Danmarks førende Apple-ekspert!

ADOBE ESD Photoshop Elements VMLP(EN). Vi har et kæmpe lager af genbrugte og originale reservedele til de fleste Mac . Vi laver gratis fejlsøgning, og udskifter hurtigt den defekte reservedel. Din Macbook Air bliver brugt til reservedele . MacBook Pro Retina Complete Display. Hurtig levering og billig fragt. Skærm, LC Batteriskift, Tastaturskift,.


Mange af vores original kabler, adaptere og tilbehør er ikke fra Apple selv men firmaer som samarbejder med Apple for at lave MFi dele, imens vores uoriginale . Skriv en anmeldelse af PRO´SKIT PROS KIT VERKTYGSKIT FÖR APPLE DELAR. This is for international format. Garantiforlængelse, reservedele og arbejdskraft, år ( fra købsdagen ), bring-ind. Mener at huske der er en Apple ekspert herinde?


Du skriver, at du kan udskifte, men har du også de relevante reservedele? Så nu sidder jeg med en total gennemtæsket macbook pro 15″. Køb billige reservedele og tilbehør til Apple Notebook her.


Bredt udvalg af reservedele og computerkomponenter hos Dane iT.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg