Det lan hvor man dyrker allermest kakao, er Elfenbenskysten. Når kakaofrugterne er høstet, flækkes de og frøene tages ud. Kakao (Theobroma cacao) er et 4-meter højt træ af familien Malvaceae.
Hvordan kakaotræet er kommet til Mellemamerika er uvist. Se kakaobønnerne blive høstet, tørret, ristet, blendet, pulveriseret, og til sidst opvarmet over bål. Uden kakaotræet fandtes der ikke chokolade. Når man laver chokolade, skal der kakaobønner i.
Derfor planter man altid andre planter omkring kakaotræet, for eksempel. Man kan begynde at høste kakao fra kakaotræet når det er tre-fem år gammelt. Bønne bruges som en base til at gøre chokolade. Kakaobønnen er frugten af kakao-træet.
Her ristes kernerne, og frøhinden fjernes. Derefter males bønnerne, hvorved der . Kakaofrugterne er håndplukkede og bliver først høstet, når de har den helt rigtige modenhed. Chokoladens historie - Kakao stammer oprindeligt fra Mexico, hvor legenden fortæller.
Man mener, at mayafolket har dyrket kakaotræet siden år 6e.
Chokolade er fremstillet ved forarbejdning frugt af en kakao træ og. Denne slags chokoladeproducenter, køber ofte deres kakaobønner direkte fra. Når frugterne høstes tages kakaobønnerne ud. Sydeuropa ved påsketi når judastræet blomstrer.
Her får du en række gode råd til, hvordan du sår og prikler korrekt. Kakao kommer fra kakaotræet Theobroma cacao - hvor theo kommer af. Her er opskriften på, hvordan du dyrker vaniljeorkideen,. Bjarne, hvordan det sidenhen gik med hans kakao-planter. Om hvordan chokolade bliver til og bliver bedre, når de folk der laver den, har det bedre.
De dyrker, høster og fermenterer kakaobønnerne, som er vores vigtigste råvare. Bælgene høstes fra maj til december og skæres ned af træet ved hjælp af. Ved at anvende rent kakaosmør sikrer man sig at chokoladen smelter ved.
Bemærk hvordan chokoladen føles på tungen, den skal føles fast og smelte . Her kan du læse om, hvor kaffe kommer fra og hvordan den bliver dyrket. Flere varianter kaffe + te og varm kakao. Man har forsøgt at udvikle hybrider af kaffeplanter, men det er fortsat Coffea Arabica og Coffea Canephora, der er de mest.
Herefter modnes frugterne og er klar til at blive høstet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.