fredag den 12. april 2019

Gammel kaffemølle

Kommer fra en gammel købmandsgård. Hjørnerne er flot tappet sammen. Danmarks bedste tilbu find den rigtige kaffemølle pris, samt masser af andre gode.

Den gamle kaffemølle maler Husets kaffe samt bønner fra Estate Coffee. Vi har et pænt udvalg af kvalitetskaffe. Gammel Kaffemølle fra Holstebro. Bredde fra træhåndtag til hjul cm.

Heya Jeg har arvet en gammel manuel kaffemølle, som jeg vil renovere :rolleyes: Designet er meget klassisk, som denne: . Er du til grovmalet kaffe, så er denne velfungerende kafemølle sagen. Fra vores store espresso maskine brygger vi en velsmagende kop kaffe. I cafeen har vi også en stor gammel kaffemølle, hvor vi kværner kaffe til stempelkanden. Smuk og meget dekorativ – i træ og jern med fin patina.


Nænsomt renoveret med nye kværndele og lejer. Fin gammel sten opsats, her med stort lys i. Der fandt jeg en gammel kaffemølle, en kødhammeraftræ, gamle lampeskærme, tromlen fra mine forældres første vaskemaskine, tomme vinkartoner oghobby . Der er også en petroleumsstander, et gammelt kasseapparat og en opretstående, gammel kaffemølle.

Interiøret er udlånt dels fra museet . Gamle kaffemøller og mange andre rigtig flotte antik og vintage ting hos Galleri-Hebe. Der lugtede muggent,og en pære hangien ledning oglyste på en gammel kaffemølle, mælkeflasker, en gruekedel, henkogningsglas, . Måske er det lidt dyrt, men den er fuldstændig mage til den hans mormor havde. Til det købte vi en gammel kaffemølle. Det viste sig senere at det ikke var en god ide, da den malede malten for fint, vi havde problemer med smagen på øllet, . En smuk gammel kaffemølle pynter på en lille skænk, og ude på den anden side af vinduerne slentrer et par veninder gennem . Kaffen er malet, det kan du høre, når du ryster posen.


Lige til højre for døren er da også en stor, gammel kaffemølle, og på hylderne står store kaffedåser fra blandt andet Vejle Kafferisteri og . Jeg savnede den gamle stemning med den summende kaffemølle og den blandede duft. Selv om hans malingblandemaskine var en gammel kaffemølle lykkedes det alligevel J. Hempel at blive en seriøs leverandør til skibe i . En kaffemølle er en manuel kaffekværn der er håndrevet. Det betyder at der ikke kræves noget strøm for at kværne din kaffe med en kaffemølle. Flot meget gammel sort Dalar Hane.


Det bedste fund var nok alligevel den gamle kaffemølle, også den . Blandede bolcher som man stadig kunne købe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg