tirsdag den 30. april 2019

Køb is til fest

Hos Is Til Fest har vi forståelse for, at bestillinger kan haste. København, hvor du kan købe isterninger og vælge at afhente disse . En god fest kræver kolde drikkevarer, for hvem har lyst til håndlune cocktails?

Vælg mellem isterninger, knust is, tøris, isblokke og isskulpturer. Hent selv eller få dem leveret lige til døren. Vi garanterer prisvenlighed og en kold oplevelse!


Bedst til Fest sælger isterninger.

Spar besværet og køb isterninger der er klar, hos os. Du får dem lynhurtigt og vi garanterer for godt humør fra køb til levering. VIP salg af isterninger og knust is til virksomheder (med CVR-nummer).


Overrask gæsterne med et sjovt indslag til din kommende fest! Køb Isterninger til din fest her. Køb pynt og andet til dekoration af fødselsdag, barnedåb, bryllup, studenterfest m. Vi forhandler barnedåbspynt, fødselsdagspynt, bordløbere og bryllupdpynt.


Og skal der gøres noget specielt ud af fødselsdagen, brylluppet eller. Undgå spild - køb kun det antal du har brug for .

Porto fra kun 3- Gratis fragt på køb over 50-. Stort udvalg af Fest til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Annoncer med Fest Telte på DBA. Lilly, Sort, Satin og tyl, Ubrugt, Super flot nederdel, som jeg aldrig har haft anledning til at bruge.


Kan evt kombineres med den top, . Uanset hvilket tema din næste temafest skal have er her en masse pynt og dekoration. Alle Festkjoler er skræddersyet til at sikre perfekt pasform. Se vores store udvalg af ting for sjov til festen, halskæde med shotsglas, afskåret hænder og meget. Vi du gerne holde en sjov fest?


Vil du holde årets fest, er her stor mulighed for at vælge det dekoration som netop vil gøre din fest til noget specielt og som folk vil huske. Her kan du købe billet til årets fest for Gamle Elever Køge Handelsskole. Vi bruger Billettos billetsystem, så du bliver guidet gennem deres side her. Her finder du et hav af sjove og underholdende gadgets til festen. Din fest bliver endnu sjovere, når du pepper den op med skøre og anderledes udstyr og . Køb Rom, Whisky, Tequila, Gin, Tonic her!


Du kan leje festtelte, borde og stole samt meget andet, der hører festen til her hos os. Vil du gøre din fest rigtig eksklusiv, kan du købe en rød løber, som du og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg