onsdag den 10. april 2019

Sokkel mørtel

Et godt resultat kræver en tør sokkel. Reparation af sokkelpuds med weber reparationsbeton. Armering af revnet puds - sådan gør du!

Mørtler til pudsning af mur og sokkel. Grundingsmørtel, stærk hæftemørtel, pudsemørtel, fugemørtel og armeringsnet. Soklen på huset er vigtig at holde vedlige, så læs mere her og få tips til opgaven.


Soklen er tør, når mørtlen er hærdet op og har sat sig.

Jeg har søgt nettet tyndt og læst flere tråde herinde vedr. Vandskurings mørtel til sokkel på hus ? Pudsning af sokkel - Lav-det-selv. På ældre murede sokler, der ikke er forsynet med fugtmembraner, fungerer. Brugen af kalk som pudsemateriale på sokler har således været tradition gennem århundreder på . Forudsætningen for en holdbar sokkel - også efter en reparation - er en god bund.


Vælger du selv at blande, skal cement og mørtel først tørblandes. Køb cement og mørtel til mure- og pudsearbejde på dit hus her.

Udvalget er stort, leveringen hurtig og fragten lav, selv når du bestiller store mængder. Præcis hvilken reparationsmørtel der skal anvendes afhænger af hvad soklen er fremstillet af. Det bedste er typisk at få en erfaren murer forbi for at give sin . Bindemidler og tilslagsmaterialer til byggepladsfremstillet mørtel. Vandbelastede sokler ved terrændæk - terrænforhold og niveaufri ad- gang.


Her finder du et udvalg af SILVANs mørtel og beton. Tyndpuds på beton, murværk af glatte maskinsten, sokler, pudslag på sokler ilagt armeringsnet. Fleksibel pudsemørtel, der hæfter, hvor almindelig mørtel falder af. Sokkel er den del af et fundament som er synligt over jorden. Men det er sjældent, det bliver . Nogen her der ved hvad jeg skal bruge af mørtel til en sokkel på et bindingsværkshus.


Kan jeg uden problemer bruge cementmørtel? Her Halter Huset Facade, sokkel og vægge Beskadiget murværk og. Når mørtlen ikke kan optage denne ekspansion, vil bevægelsen med tiden give . Soklen udføres altid med fald som vist på ovenstående skitse.


Hvis man pudser en muret sokkel uden fugtmembran med en tæt og hård. Jeg snakkede med en murer angående pudsning af sokkel og han sagde at den ene dråbe sulfo tar nogle . Flere steder er der lavet reparationer af forskellig mørtel kvalitet og. Per fra Hirtshals kan ikke få reparationen af sin hussokkel til at holde. Han har prøvet med silikone, cement, mørtel og spartelmasse, men intet .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg