torsdag den 16. maj 2019

Induktionsvarmer auto

Se denne video som viser brugen af vores induktionsvarmer. Den er genial til at opvarme bolte og. Vi udvider hele tiden vores sortiment og kan nu sige velkommen til TOP AUTO.

Med induktionsvarmeren kan du komme til alle steder, . Din vej til kvalitets produkter inden for induktionsvarmere mm. Super Smart nyhed induktions varmer benyttes til at løsne fastsiddende bolte og andre genstridige og rustne metal genstande legende let og uden brug af åben . Manuel eller auto- matisk Smart selvjusteren- de varmeeffekt med ny-.

MAC bærbar induktionsvarmer INDUCTOR kW Robust og effektivt multiapparat som bl. ACC- systemer, Arbejdsborde, Bremseprøvestande, Bremseafdrejer, dækmaskiner, hjuludmåling, hedvandsrensere, induktionsvarmer, kompressorer, lifte, . Ideel til fjerne alle typer af materiale som er limet på metal. Så står du med behov for en ny punktsvejser, MIG-lodder, induktionsvarmer eller. TGYS auto kan anvendes til stål, rustfrit stål, aluminium og for “MIG . Mikkel Dahl fortæller, at der blandt tyvekosterne var en induktionsvarmer, en tommer iMac og to ure, som tilhører ham og blev stjålet ved . Boltene bliver varme på få sekunder og du undgår brugen af åben ild. Har derudover mange andre funktioner.


Din butik for handel og industri!

Induktionsvarmer, Fantastisk induktionsvarmer der bl. Hos JM Auto råder vi over en del værktøjer, som du ikke finder på et hvilken som helst. Et af de mere avancerede værktøjer er en induktionsvarmer.


Med iDuctor kan du opvarme fastspændte møtrikker eller lejer til 3og op til 6grader ved hjælp af induktionsvarme. Sikker opvarmning uden brug af ild. Jeg tænker at en induktionsvarmer er bedre end at skulle fægte med en g. Hos JAUJørns Auto får du serviceert og repareret din bil med det rigtige værktøj. På det mere mekaniske plan kan ses en induktionsvarmer - et apparat der . JOSAM er en del af CAR-O-LINER Group, og er et verdenskendt brand.


Bred dækning af mærker og modeller Dette system er tilsigtet den profesionelle auto sektor og profesionelle brugere. Ved køb af dette produkt får du: x . Migatronic svejsemaskiner og meget, meget mere. Bestil din induktionsvarmer hos b2industri så de kan blive løsnet hurtigt og.


Da jeg kom derhen, præsenterede jeg mig og tilbød dem en demonstration af vores CH induktionsvarmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg