onsdag den 12. november 2014

Belysning trappeopgang

Trappeopgange er vigtige cirkulationsområder, der kræver særlig opmærksomhed. Korrekt belysning på hvert trin er vigtigt for at give en sikker vej frem. Familien her har valgt et brundt sisaltæppe til deres trappe fra Tapet-Café.

Gelænderet er lavet af naboen, som er tømrer. Find flot og funktionel trappebelysning her. Vores trappelamper er med LED-pærer, så de bruger et minimum af strøm.


Perfekte til haven eller terrasen (garanteret vandtætte), men er også flotte indendørs, fx på en trappe, i en vinkælder mv.

Fungerer med LED-lyskilde, der har en . LED indbygningslys er en god køkkenhjælp, og har en lang levetid. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af jeres belysning, og få en. Trappe- og gangarealer indendørs og udendørs, som er fælles for flere lejligheder, lejemål og.


At indrette med lys er ikke den letteste opgave, hvis boligens rum skal have den korrekte belysning. Det er nemlig alt andet end bare spots i . Lys på trapper er særdeles vigtigt, fordi din sikkerhed kan afhænge af din evne til at se klart mens klatring op eller ned ad trappen. Ud over belysning , spejle og . Og der måtte uendeligt mange bøtter maling til for at male vægge, lofter, trappe og gelænder.

Hos Lite House finder du udelukkende belysning af højeste kvalitet fra førende producenter på markedet. I denne kategori finder du elegante og funktionelle . Belysning inden døre handler om mere end valg af lamper. Det handler også om placeringen af lyset og pæretyper. En trappeopgang er et lukket lokale, hvortil adgang sker via et antal. B som omhandler dynamisk belysning i. Ssensorlampen er velegenet til trappeopgange, kælderum, . Du tror måske, at en ændring af din trappe ville være et stort og uoverkommeligt.


Kig også på nogle ekspert idèer til belysning af din trappe. I badeværelset er der både dagslys og kunstig belysning, når man står foran spejlet. Samtidig skal den belysning du vælger også være. Adgangs- og tilkørselsarealer: belysning.


LED belysning med professionel rådgivning og installation for private og erhverv. Udendørs trappe udføres efter trappeformlen for bekvemme udendørs trapper: grund + 2 . Steinel sensorlampe, inde FRS til gange og trappeopgange. Perfekt til gang belysning og en entre eller trappeopgang hvor et godt og behageligt lys ønskes.


Genbyg har Danmarks største udvalg af brugte lamper. Spots, loftlamper, væglamper, glaspendeler, metalpendeler, skotlamper mm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg