tirsdag den 18. november 2014

Rensning af strygesål på strygejern

Sådan renser du nemt dit strygejern, hvis der er kommet vlieseline rester på det. Følg disse trin til rensning af strygejern. Se Idényts guide til rengøring af strygejern og nemme tips til bedre. Kom lidt hvid eddike på en ren klud og aftør strygesålen omhyggeligt. Problemet med dette er, at der kommer et tidspunkt, hvor du utilsigtet vil ødelægge dit tøj, når du stryger det, fordi du ikke renser dit brændte strygejern.


Lene viser, hvordan du med lidt knofedt og en Prym rensestift kan rense dit strygejern, så det atter. Jeg har problemer med at fjerne en belægning på strygefladen af mit strygejern. Jeg har prøvet flere ting som benzin, sprit, rengøringsmidler, . Idag er stort set alle de strygejern, der sælges, dampstrygejern. Og den generation af dampstrygejern, vi har idag, bruger almindeligt postevand . Undgå kalkpletter på tøjet ved strygning. Følg denne trin-for-trin guide til afkalkning og rengøring - strygejern bliver som nye med et par lette tricks.


Et dampstrygejern med almindeligt postevand er fantastisk til at glatte rynker på strygetøjet. Men almindeligt vandhanevand indeholder mere . Kraftigere belægninger: Tænd strygejernet på laveste temperatur. Sluk for strygejernet og gnid den varme strygesål med eddike på en tyk klud. Er der pletter på dit strygejerns strygesål? Med denne rensestift er de nemme at fjerne.


Stiften kan bruges til at alle strygejern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg