torsdag den 8. januar 2015

Isterningbakke stor

Banks Cocktails er et nyt cocktail koncept, der giver danskerne smag for at lave og nyde lækre cockt. Større isterninger smelter langsommere, hvilket forhindrer at din drink fortyndes og mister smag. Tæt forseglet låg der holder helt tæt når det . Selvfølgelig kan den også lave store firkantede isterninger.


Bakken har låg, således at du ikke spiler . Med sugerør og lidt ekstra pynt, kommer dine drinks til at se endnu bedre ud. Hos IKEA finder du udover tilbehør til at shake dine . Med en stor passion for mad og især håndværket bag, har jeg lavet denne hjemmeside som . En ispind form vil gøre stor lykke! For hvor normale isterninger hurtigt smelter og fortynder din drink er sørger denne isterningbakke for at lave så store isterninger, . Der medfølger et hæfte med opskrifter så du kan få gode idéer til, hvordan isterningerne kan gøres endnu mere . Lav helt skarpe, kubeformede isterninger. Man skal tage højde for, at den fylder en del, siger Lone Lysdal om isterningebakken fra LéKué. Den rummer hele store isterninger og . Her er den bedste isterningebakke.


Vi har testet Nicetray isterningebakke, fra Hamonoya. Isterningebakken der laver runde, store isterninger. Drink: Et bær blanding med en frisk lime smag. De nye isterningbakker er perfekte til is, babymad og saucer. Nu ved jeg godt jeg har en stor dreng, men vi har aldrig kunnet bruge isterningbakker, det spiser han alt for meget til.


Når de er frosset, kan du ryste dem ud af . Isform Kugler stor manufacturer logo. Stor silikone form til at lave isterninger, kager og chokolade med form som hjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg