tirsdag den 20. januar 2015

Bog om kaffebrygning

Der er dem der godt kan lide en kop kaffe, og så er der dem, der elsker den! En lille bog om kaffe er en brugs- og opslagsbog, som hjælper dig til at finde din favoritkaffe. Rud Christiansen guider dig gennem kaffens .

Brug bogen inden du køber kaffe eller går på café. Vi har udvalgt nogle af de bedste bøger omkring kaffe. I disse bøger er der læsestof om kaffens oprindelse, sourcing af kaffe, brygning af kaffe, hvordan du . En lækker bog med alt hvad du skal vide, for at brygge god kaffe.

Det er jo også bare mine forventninger der er skuffede. Før jeg for Ã¥r tilbage begyndte at interessere mig for kaffe, var jeg ikke særligt bekendt med kaffens forunderlige verden. Forfatteren har rejst verden rundt, set på kaffeplantager, studeret kafferistning og kaffebrygning, han importerer og sælger kaffe, og nu skriver han også om det.


Find den billigste pris på Kaffe og køb bogen online. Eller find en god og sjælden kaffe og tilbered den på stempel- eller kolbekande. Og husk, verdens bedste kaffebrygger laver ikke kaffe på kogt vand og Nescafé. Det går kun på kanoturen, hvor spritapparatet er eneste udvej. Man behøver ikke en avanceret kaffemaskine for at få god kaffe.


Denne bog er til dig, der er fan af kaffe og gerne vil booste din viden om god kaffebrygning, noter og kaffetyper.

Ifølge forfatteren handler den . God Kaffe er en spændende og dybdegående grundbog for kaffeelskere. Bogen guider dig igennem alt fra dyrkningen af råkaffe til ristningen, brygningen og . Jeg må tilstå, at jeg er begejstret for de . Hent den nye Hipster Brew mobilapp og bryg kaffe som en barista derhjemme. Nu har vi sørget for at din telefon også kan brygge kaffe. Vi har lyse lokaler, kaffe på kanden og fra tagterrassen er der udsigt over hele. Der er altså både tid til at læse en god bog eller nyde en kop kaffe på vores . Kaffeerstatning anvendtes primært under 2. Hvis du elsker kaffe, skylder du dig selv at prøve Hario.


Kaffe er en lille let bog om kaffens historie med en meget kort gennemgang af sorter fra udvalgte plantager. Kaffedrikkere ved helt sikkert, hvordan de helst vil have deres kaffe. Hvorfor må man ikke sige neger?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg