fredag den 30. januar 2015

Køleskab lugter af freon

Det defekte køleskab lækkede freon, og politiet valgte omgående at evakuere kollegiets beboere. Gassen cirkulerer gennem køleskab til fryseren, hvor det køler, koldt luft så cirkulerer tilbage . Når køleskabe udvikle lugte ligner nyslået .

Det kommer jo meget an på hvor gammel køleskabet er, men er det freon så smid . Kemisk lugt udsender fra dit køleskab kan være forårsaget af en lækage af kølemidlet til at. Nyere køleskabe har erstattet freon med HFC-134a, også kaldet . Kemiske lugte fra disse apparater kan fortælle tegn .

Køleskab lugter af freon find alt det der betyder noget når du begynder. Vi hjælper med køleskab lugter af freon. Heldigvis kan de fleste køleskabe genoplives med et par enkle værktøjer og en cylinder af freon.


Genopladning et køleskab også er en glimrende måde at spare tid og penge , før erstatte den med en ny køleskab. Køleskabet lugter, larmer eller køler ikke nok - men hvad kan du selv gøre ved det? Vi giver dig svaret på, hvordan du selv løser problemerne . Lugt rundt for en mulig lækage.


Et Absortionskøleskab har ikke nogen kompressor som pumper freon gennem rørene. Hvis køleskabet har en lækage, vil du straks kunne lugte ammoniak.

I går begyndte det at knurre - højt! Så begyndte der at lugte sært, sådan kemisk. Køleskabet har lige været til eftersyn, idet det ikke kunne køle ved brug af gas og endvidere afgav det en grimt lugt - form. Freon tilhører den kategori af farveløse gasser, der har ingen lugt. Kører køleskabet hele tiden uden at det bliver koldt, er der tale om freon mangel.


Men er der nogen, der ved noget om køleskabe, der måske har en forklaring. Herlev-firma har ulovligt eksporteret brugte køleskabe til Rumænien. Det lugter da af viden om de faktiske forhold. En simpel måde at fremstille et køleskab på vil være. Den gasbaseret form af Freon er kendt for at udsende en stærk kemisk lugt ikke ulig den, neglelakfjerner.


De blev tilkaldt på grund af en kraftigt lugt af ammoniak på kollegiet. Hvor moderne køleskabe indeholder freon, indeholder rigtig gamle . Fluor er en bleggul, yderst giftig luftart med en stikkende lugt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg