torsdag den 8. januar 2015

Kangen vand bivirkninger

Førende danske forskere og læger afviser, at der skulle være nogen sundhedsmæssige fordele ved at drikke basisk vand fra en ny type . Kangen vand Kolloid Sølv Andre artikler. OGSÅ findes andre stoffer, som forhindrer bivirkninger, forklarer Carsten Vagn-Hansen. Alt i naturen er baseret på balance mellem syre og base. Intet kan leve i for basisk eller for surt miljø, og derfor vil kroppen tilstræbe at have et jævn ph værdi.


Men pludselig stødte hun på overskriften Kangen vand der duer. Positive bivirkninger - væk med bihulebetændelse og eksem! Jeg vil derfor spørge dig, om der er videnskabelig viden om eller sandsynlighed for, at van der får en høj pH-værdi, kan have en gavnlig effekt . Hvad skal jeg forvente ved at drikke alkalisk ioniseret vand? Hvis du ikke oplever bivirkninger kan du langsomt øge antallet af glas om . Alkaline vand er simpelthen vand , der er blevet ioniseret at indeholde. Der er ingen advarsler eller bivirkninger forbundet med den, undtagen . Det mest interessante set fra min side var mennesker, som detaljeret fortalte om deres erfaringer gennem flere måneder med at drikke basisk ioniseret vand.


Endelig er forbruget af alkaline vand angiveligt helbreder kræft ved at tillade. Når vi drikker høj pH alkaline van vil pH værdien i maven forøges, inklusive.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg