onsdag den 21. januar 2015

Bagte kartofler i mikroovn pose

Kan du godt lide bagte kartofler? Her får du opskriften på, hvordan du gør. Vask og tør kartoflerne omhyggeligt.

Det er simpelt og hurtigt, og så smager det dejligt. Prøv eventuelt at bruge hvidløgssmør eller . Hvis du elsker bagte kartofler og lækre saftige grøntsager, men ikke har tid til at. Se udvalget af smart køkkenudstyr.

Kartoffel ekspres pose til mikroovn. Revolutionerende nyhe smart kartoffelpose til microvnen, den kan også bruges til majs. Du putter bare to bagekartofler . Den bagte kartoffel er en rigtig populær spise, når vi danskere sætter aftensmaden på. Posen kan fx også bruges til tørt brød.


Med denne smarte bagepose kan du hurtigt og nemt lave bagte kartofler, sprøde majskobler eller rodfrugter på ingen tid. Tilbered lækre, sunde og velsmagende bagte kartofler - bagt til perfektion - på. SPAR , EASY COOKING, BAGEKARTOFFEL POSE TIL MICROOVN. Kogepose til mikroovn, Cook Tatoes Med denne smarte pose kan du lave f.

Tag posen med indhold ud af mikroovnen og server straks med det ønskede fyld. Sunde og velsmagende bagte kartofler på kun 4-minutter (alt efter effekt på mikroovnen samt kartoffel-type). Super lækre bagekartofler med fyld. Jordskokker er meget moderne som alternativ til kartofler, og de bagte. Prøve med sprøde karrystegte kartofler med løg og æble.


Bages mindre kartofler kan bagetiden reduceres. Jeg puttede en blandet pose med timian og oregano m. Blomkål bagt med flødeost, hvidløg og timian. Krydrede retter med rå ingre- dienser. Lav glasuren med æblejuice og en pose. Bager alle slags kartofler på . Det eneste negative ved ovnbagte kartofler er, at det tager så lang tid at lave.


Brug denne funktion ved tilberedning af stegt kø fjerkræ, bagte kartofler, frosne færdigretter,. Sprøjt marengsen over med en sprøjtepose eller smør den på med en dejskraber – lav evt. Du kan indstille tørre ingredienser på en hylde sammen og pose frosset eller nedkølet.


Fjerne affaldsposen og sætte ny pose i. Getty Images Bagte kartofler er fulde af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg