torsdag den 14. april 2016

Kagefolie imerco

Kagepynt - Dekorer dine hjemmebagte lækkerier med farverig pynt. Imerco har et spændende udvalg af kagepynt til dit hjemmebag. Kæmper du også med din kage-finish, og bliver det aldrig helt som Blomsterbergs eller Den Store Bagedyst? Så brug kantfolie ligesom de professionelle. Køb kvalitetsprodukter fra Blomsterbergs online på Imerco.


Du får altid hurtig og billig levering af alt inden for køkken og bord. Det der hedder kagefolie i imerco og kop og kande til at lægge ned i en rund kageform inden man bygger kagen op- er det det samme som det, . Beklæd kageringen med kagefolie. Fordel rabarberkompot eller syltetøj i bunden. Sprøjt moussen ud og glat med en paletkniv.


Jeg sætter herefter springformen eller en bagering løst over, forer med kagefolie (kan bl.a. fås til rimelig pris hos Imerco) og låser herefter springformen/strammer . Jeg sætter herefter springformen løst over, forer med kagefolie (kan bl.a. fås til rimelig pris hos Imerco) og låser herefter springformen. Det er vigtigt at fore kageringen/springformen med kagefolie/konditorplast inden fyldning. Pres kiksemassen ned i kageringen/springformen i et . Det der hedder kagefolie i imerco og kop og kande til.


Emne nr Wiinblad Nym oslash lle nr. Heritage Pavilion Kande Lille cl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg