torsdag den 21. april 2016

Fjerne lugt fra sko

Hvordan kan du slippe af med den dårlige lugt i dine sko? Nogle gange bevarer det indre lag i skoen sved og bakterier som kan være svære at fjerne. Det er nok et udtryk, få har lyst til at tage bogstaveligt, da sure sko formentlig er et.


Hvis du gør det til en vane hver dag, holder du lugten væk. Det er ikke rart med ildelugtende sko, men der findes heldigvis en masse tricks, der kan hjælpe dig med at fjerne lugten. Det er nemlig ikke sjældent af vore sko bliver sure – og vi ved for. Sommetider synes jeg, at mine arbejdssko næsten kan lugte som om en kat har tisset i dem.


Der er kommet ny teknologi som kan fjerne lugt fra sportssko. Få gode råd af hygiejneekspert Michael René til at fjerne den grimme lugt i skoene. Du kan også modvirke den dårlige lugt i skoene ved ikke at bruge det.


Fjern den dårlige lugt i din opvaskemaskine rengøringstips med . Selvfølgelig vil løbesko og andre sportssko og sportstøj få dårlig lugt over ti men du kan fjerne den dårlige lugt af sved og fra bakterier med Rodalon. Hver uge kommer BT TV med sjove tips og tricks til problemer, du ikke anede, du havde. Natron eller eddike - hvad er bedst til at tage lugten fra løbeskoene? Sådan fjerner man lugt fra sko.


Uanset om du løber rundt og dyrker sport eller bare går tur i det gode vejr, kan dine sko hurtigt komme til at lugte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg