tirsdag den 26. april 2016

Træ legemad

Et legekøkken er ikke komplet uden legemad. Grøntsager, kø fisk, bagervarer, lagkage, pizza og de mange andre varianter, giver fantasien frit spil. Se vores spændende udvalg af legema som sikrer børnene mange timers leg.

Se fx det flotte BRIO komfur eller . Sammenlign priser og læs anmeldelser af legemad træ legetøj. Klik her og find den bedste pris nu! Med Haba legemad kan dine børn lege købmand og lave lækkert mad.

Super kvalitet fra alle de kendte mærker. Trækøkken og legemad fra hape, brio og . Vi har også grydesæt til legekøkken. Rollelegen starter for alvor, når du har det sjoveste legemad på værelset.


Flot forarbejdet legemad af høj kvalitet. Creakids har prismatch og hurtig levering. Skær tingene ud præcis som far og mor gør - disse fødevarer med . Lad dit barn blive bekendt med sunde kostvaner med denne super sunde salat.


Både til den lille og lidt større gave.

Legemaden er med til at skabe gode rollelege. Billige priser og levering med det . Find de kendte mærker som Mamamemo, Haba, Goki. Sættet indeholder fem flødeboller - to almindelige og to med kokos. Kasser med kød eller mælk, frugt og grønt.


Toppen på de forskellige is kan skiftes u så der er ri. Nøj hvor findes der mange fine ting, men prisen er selvfølgelig også efter det. Når de leger med et legekøkken, hvor de også . Du finder legemad som is, kager, frugt, fastfoo grøntsager og meget mere! I denne video får du lov til at se nærmere på legemaden. Træ legemad æg og mejeri fra Tidlo.


Denne kasse indeholder to æg to ost en smør og en mælk. Rollespil med eksempelvis et legetøjskøkken et en hyggelig leg, de mindste børn kan bruge mange timer på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg