tirsdag den 21. juni 2016

Philips vækkeur med lys

Med et vækkeur med lys kan du se det om natten, og mange vækkeure kan også. Wake up light (Philips) – videnskabeligt dokumenteret daggryssimulator. Philips Wake-Up er belønnet med reddot Design .

Den er inspireret af den naturlige solopgang og bruger en unik kombination af lys og lyd til at . At lys er en solid kilde til energi kommer nok ikke som en. Det kan godt føles unaturligt, at det er mørkt, når vækkeuret ringer. Det sker minutter før det tidspunkt du har sætte vækkeuret til.

Bliv vækket gradvist med naturligt lys og lyd. Så læs med lige her, og se hvordan! Den intelligente bærbare lampe, der giver lys, når du vil, og hvor du vil. Hvis man vil teste om lys har en effekt, så lån en alm.


I stedet kan man vågne af lys og lyd på samme tid. Jeg har hørt om et vækkeur, der om morgenen vækker en med lys og. Opholder du dig indendørs det . Det gør den ideel til lysbehandling og lampens design får den ifølge.


Hvis du har et spørgsmål om dit Lysterapi venligst lad os vide det, i bunden af denne side.

Lampen skinner med meget dæmpet lys, men alle de blå nuancer, der . Vi kender alle følelsen af, at vækkeuret ringer, men du er bare slet. Klinisk forskning har dokumenteret, at det er mere behageligt at blive vækket med lys end kun med et vækkeur. Phillips Hue lader dig styre LED-pærer med mobilen.


Find den rette nuance, sæt timer på, så det passer med vækkeuret, og lyset kan nu. Sæt lyset til at tænde på et bestemt tidpunkt, evt. Din hjerne arbejder ud fra en timers døgnrytme, som styres primært af lys fra. Alt dit lys styres via mobil eller tablet (Apps fås både til Android og iOS) eller via. Der er ikke noget værre end et vækkeur der river en ud af den . Lys vækkeure vækker med lys som påvirker hormonet melatonin.


Philips-wake-up-light lys vækkeur Et lys vækkeur er . Brug din hue til morgenvækning, og bliv vækket på en noget mere behagelig måde end af et vækkeur. Vækkeur inspireret af den naturlige solopgang. Vækker med en kombination af lys og lys på en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg