tirsdag den 21. juni 2016

Legekøkken til børn

Kæmpe udvalg af legekøkken og legemad fra Haba, Hape og Brio. Se vores store udvalg af udstyr. Gode tilbud på nyt og brugt og billige priser på Køkken til salg på DBA.

Hos BR har vi et stort udvalg af legekøkkener - Fri fragt ved køb for over 4kr. Legetøjskøkken til børn - til den lille kok eller bager . I dette komplette køkken kan dit barn lave ma bage og vaske op ligesom mesterkokkene på tv og lade familien . Rollespil med eksempelvis et legetøjskøkken et en hyggelig leg, de mindste børn kan bruge mange timer på.

Gratis opskrifter og e-kogebøger. Har dit barn flair for at lave mad? Vi har mange flotte legekøkkener til børn, der vil være ligesom mor og far, eller lege restaurant. Der er nemlig få ting, børn elsker så meget som at lege rolleg, . Et legekøkken er et af de mest populære stykker legetøj. Børn elsker at efterligne de voksne, og køkkenlegen er perfekt til det.


Langt de fleste børn er vilde med at lege køkken-lege. Køb legekøkken og legekomfur til de små hos LirumLarumLeg! Stort sortiment af legekøkken og købmand.

Udstyr til den lille som drømmer om succes som sælger. Rolleleg er noget af det sjoveste, når barnet er helt lille. Rollelegen kan både indeholde et legekøkken, våben eller en legebutik. Et evigt hit hos både små piger og dreng er køkkenleg! Træ køkken til børn fra engelske Plum.


Stort udvalg af sjove billige legekøkkener og tilbehør. Et børnekøkken giver barnet mulighed for både at lege og lære om madlavning. Materiale: Plastik Størrelse: Højde: cm.


Fare for kvælning – produktet indeholder små dele, og er ikke egnet til børn under . Med et legekøkken kan du sikkert og trygt lade dit barn lave mad til hele familien. Derfor vil alle små kokke blive henrykte for deres helt eget køkken, hvor . Find legetøj til mange gode køkkenlege for både piger og drenge . Legekøkken - Hjulpisker til børn .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg