tirsdag den 7. juni 2016

Sprøjtedyser

En af de vigtigste dele på din marksprøjte er sprøjtedysen. Der er de seneste år set en enorm udvikling indenfor både dyseteknologi og . Se vores store udvalg af kvalitets produkter til rigtig gode priser.

Hos MT Spray tilbyder vi sprøjtedyser til industribrug af høj kvalitet. Her finder du alt information omkring vores dyser, herunder: Dysetyper, Valg af dyse, kalibrering samt brochurer og billeder. Kvalitetskontrol er ikke kun målinger i . Standard fladsprededyser giver en uovertruffen væskefordeling og effektiv dækning af sprøjtemålet.

HARDI TWIN sprøjter kan uden problemer anvende disse . Udpluk fra vort store dyseprogram. Her får du et par gode råd til valg af sprøjtedyser. At vælge dyser kan godt være lidt af en jungle, fordi udval get er så stort. Helt generelt bør du tage hensyn til tre.


Køb Sprøjte-dyser til tryksprojter SkadedyrShop. Valg af sprøjtedyse er et vigtig element for at opnå tilfredsstillende effekt af sprøjtningen. Valget af sprøjtedyse er ikke kun ét valg.


Højtryksdyser specielt velegnet til nedvaskning, spuling og rengøring af store overflader.

Med et enkelt twist af håndleddet kan du . Det er ofte en dårlig, økonomisk beslutning at køre med slidte sprøjtedyser, da de bliver upræcise og ikke forstøver på planten som ønsket. Vi forhandler et bredt udvalg af sprøjtedyser og andet udstyr til din sprøjte. T-stykke til sprøjtedyser, T-stykke til sprøjtedyser. Sprøjtedyse med trinløs regulering af sprøjtemønster.


Vi har Hardi, Teejet, Lechler og mange flere. EXAIRs nye ½” store eksterne blandings-sprøjtedyser forstøver væsker op til 1. Den eksterne blandingsdyse er velegnet der, . Den justerbare micro sprøjtedyse kan justeres efter behov. XR 110° Keramik Flade sprøjtedyser med udvidet . GARDENAs startsæt til planteområder med Micro-Drip-system bruges til praktisk . Hej Jeg har købt en brugt hardi sprøjte. Den ene type dyse er grønne og der står euromark .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg