fredag den 24. juni 2016

Kulørt vask

Vaskeanvisningen i tøjet skal du generelt følge, når du vasker tøj. Test: Vaskemidler til kulørt vask Vaskemiddel til . Vaskemiddel til kulørt tøj fås som pulver, kapsler og i flydende form. Vi har testet forskellige slags vaskemidler. I testen ser vi på, hvilken form . Testresultater: Vaskemidler til kulørt vask. Juli 20Vaskemiddel til kulørt tøj fås som pulver, kapsler og i flydende form.


Det er ikke altid nemt, at finde ud af hvad der skal vaskes sammen, hvor meget vaskepulver der skal i maskinen, og hvor mange grader man . Der er som regel to hovedårsager til, at kulørt tøj mister farven – enten bliver det misfarvet i vask eller også falmer farven med tiden. Der er ingen grund til at vaske tøjet hver gang, du har haft det på. Stærkt farvet og mørkt kulørt tøj bør dog altid vaskes for sig, da det kan . Søgning på “kulørtvask” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Vores flydende kulørtvaskemidler holder dine farver klare.


Vores parfumefri formler giver fantastiske resultater og reducerer risikoen for allergi og overfølsomhed . Neutral flydende vaskemiddel til kulørt tøj indeholder enzymer, der opløser protein- og stivelsesholdige pletter. Køb Kulørt Vask online og få leveret til døren. Bestil dine dagligvarer på Coop.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg