mandag den 6. februar 2017

Bosch wtw875m8sn afløbsslange

SelfCleaning Condenser: Kondensatoren skylles automatisk igennem under hver tørring. Du slipper for at rense den manuelt og maskinen holder A++ i hele . En fordel ved denne tørretumbler er at der medfølger afløbsslange, som kan . Tag derefter afløbsslangen ud af tilbehøret, og fastgør den på den tomme studs (a). Monter afløbsslangen afhængigt af forholdende ved det pågældende afløb . Der medfølger desuden en afløbsslange, der giver dig muligheden for at lede. Hos punkthar vi samlet nogle gode råd til dig, inden du køber ny tørretumbler.


Umiarsuakkut ilanngullugu: DKK 5. Afløbsslange kan monteres, Nej. Vaskemaskiner og tørretumblereWTW875M8SN. Er der en afløbsslange monteret, vil den selv pumpe vandet væk. Universal afløbsslange med bøjle - m. Denne praktiske tørretumbler giver dig mulighed for at tørre tøjet på en smartere måde. Den optimerer energiforbruget, mens den . Dit tøj skal have særlig pleje for at føles helt særligt.


Start making your own internet bussines today! Join our website and start learn HOW! Det er dog også muligt at montere en afløbsslange, hvis du ikke ønsker at tømme.


Bosch opvaskemaskine fejl pumpe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg