mandag den 6. februar 2017

Rep af revner i sokkel

Sådan fjerner du revner og reparerer sokkelen - Duration: 3:34. Reparation af sokkel - Er din sokkel revnet? Så skal der handles, i nogle tilfælde kan man klare det selv, andre gange skal en håndværker klare .

Armering af revnet puds - sådan gør du! Har huset sætningsrevner, kan . En reparation, som den vi omtaler her, er faktisk ganske nem selv at udføre, så du igen får en flot og holdbar sokkel. Når blot du udviser en smule omhu med .

Har jeg ret i, at en sådan reparation kun kan have til hensigt at . Ved reparation af revner skal disse først skæres op og renses, så du kan . Det danske blæsevejr tæver løs på dine husmure, også de nye. Der kan opstå revner, og du skal holde høje med dem, ellers kan der opstå . Artiklerne her på siden viser hvordan man gør hvis . Desuden er soklen ekstra udsat, fordi den har kontakt med jorden, og de påvirkninger skal soklens pudslag beskytte mod. Med tiden vil pudsen revne og falde af . Jeg vil gerne udbedre dem, før de kan anrette skader.


Den komplette guide til reparation af din sokkel.

Hvis der er tendens til revner på soklen, anbefales det, at banke det hele af og pudse op . Revner eller synker dit fundament? I erfaringsbladet gennemgås typiske revner ved murhjørner, sokkel og vinduesfals. Hej, På min sokkel er der dels nogle fine revner(få millimeter brede) dels er der et sted en lidt større revne, som når jeg får hakket det løse . Mit hus er pudset og selvom revner står stille så har revnerne det alligevel med at slå. På den årgang har du formodentlig et støbt sokkel.


Soklen skal løbende efterses grundigt for revner og skader. Farveforskelle på en fugtig sokkel skyldes for det meste, at pudslagets. Pudsning af sokkel – Reparer hussoklen og gør den pæn igen.


Du bør dræne kældervæggene udefra og holde dem fri for revner for at undgå, at der trænger vand ind. Kældergulvet har de samme problemer, da det også er . Tjek, om facade, gavl og sokkel på dit hus er intakt, inden vinterens hårde. Gå facaden efter inden vinter, så små revner, løse fuger eller rådne . Viste at der var behov for reparation af de to I-jern.


Hold især øje med mure, puds eller malede facader. Trænger huset til vedligeholdelse?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg