fredag den 24. februar 2017

Dampvask bil maskine

Her er en lille optagelse som vi fik lavet på værkstedet for de nysgerrige. Dette kan også bruges på et værksted mm til bilvask og klargøring af biler. Se vores prisoversigt her - Få din bil gjort klar, rengjort eller poleret.

Vi tager os godt af din bil til gode priser. LUKSUS DAMPVASK + INDVENDIG RENGØRING. Er en voks som påføres med maskine for at ligge så jævnt et lag så muligt.


Træt af at mangle de rigtige produkter til din bil rengøring - Skal bilen være.

Bil rengøring - Skal kabinen have en tur? ACP2ozonmaskine til udlejning . Optima Steamer er en kommerciel og industriel kvalitet maskine, der kan bruges til bilvask. Steam vask vil ikke ridse din bil, hvis damp vask anvendes korrekt.


Her bør showroomet være pletfrit rent, da biler simpelthen sælger bedre i. Maskinerne er ideelle til forbehandling af fastsiddende snavs samt til hjulrengøring. Vores maskine er specielbygget til at vaske og rengøre bilen sikkert og effektivt – ligesom vores personale har stor erfaring med dampvask og totalrengøring af . Din bil fortjener en professionel pleje hos Bilpleje Center Rødovre. Vi benytter kun de nyeste værktøjer og maskiner indenfor bilpleje, og vi er altid opdateret.

Pudsning af ruder indvendigt og udvendigt. Gør din bil en tjeneste og prøv en dampvask - og glæd dig over de flotte . Med denne maskine får du mulighed for at nyde de mest hygiejniske. Dampvask af dørfalser og paneler.


Efter denne behandling fremstår din bil som en næsten ny bil. Der er ingen larmende maskiner eller store børster, som suser hen over bilens tag. Talip Gøk har etableret en utraditionel vaskehal, . Tahsin Öcal renser biler indvendig og udvendig kun ved hjælp af sæbe og damp. Så klarer han rengøringen af bilen udvendig og indvendig, hvis det.


Vælg altid den billigste vask, som er en god overfladevask. Der er tale om en 2-i-maskine bestående af både damprenser og fejemaskine. Optima damp maskiner service timepris 500+ moms. Gerald Dundo står kører ud til kunderne og ordner deres bil indkørslen eller på arbejdspladsen. Med sig har han en kraftig maskine, . Vi bruger de nyeste og bedste maskiner og holder os opdateret og uddanner os . Indvendig-udvendig dampvask af biler fra 22- ved Aalborg Storcenter.


Ja dampvask af din bil kræver kun ca. Ja vores dampmaskine kan opløse bremsestøv og skidt så dine fælge får deres oprindelige glans .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg