onsdag den 22. februar 2017

Obh turbo håndmixer

Håndmixeren er forsynet med hele 5-trins . Denne håndmikser med en motor på 3watt har fem hastigheder samt turbofunktion. Den klarer alt fra piskning af fløde til æltning af dej. Denne hvide håndmikser med en motor på 3watt har fem hastigheder samt turbofunktion og klarer alt fra piskning af fløde til æltning af dej. Der skal gå tre minutter og sekunder, før håndmikseren fra OBH. Håndmikser med 5-trins hastighedsregulering.


Den har en kraftig motor på 3watt og en praktisk ledningslængde på hele 15 . Betjeningsvenlig og nem at rengøre. Antal: 5-trins hastighedsregulering. Hurtig levering og telefonsupport.


Klik dig ind her og se priser nu! Hos PrisPiloten sætter vi de høje priser mat. Sammenlign priser Beskrivelse Anmeldelser. Vi kan specielt godt lide denne håndmixer på grund af den lave pris og høje ydeevne, ligesom de to turbopiskeris ifølge den svenske test . Find din nye håndmixer på euronics. OBH Nordica og Tefal - Hushold på CDON.


Obh håndmikser sort turbo mixer 3watt. Se vores store udvalg af håndmixere hos Tjept. Vi leverer fra dag til dag og har fri fragt. Blender som mikser smoothie og knuser is pa . Turbofunktion for omgående maxeffekt. Ydermere, så kan du også finde en håndmixer her på siden og du kan.


Pisker alt fra egg til krem eller blande din egen deig raskt og enkelt. Krogene minder om nogle til en håndmikser. Sett med stavmikser, minihakker, visp og skål.


OBH First Kitchen håndmixer med DC motor - meget lavt støjniveau. Ekstra lange forkromede piskeris og dejkroge. Pris: 3kr Fri frakt RoyalDesign.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg