onsdag den 1. februar 2017

Franke køkkenvask rengøring

Rustfri stål til produktion af køkkenvaske (uanset fabrikat) er ”blød” i overfladen. Fragranit vaske er alle lavet af gennemfarvet quatz granulat, som sagtens kan modstå pletter. Tectonite vaske kan modstå pletter.

Med Franke VVS får du altid kvalitet til prisen. Se vores mange Franke VVS tilbud her. Det er nemt at vedligeholde en BLANCO Silgranit-vask.


Rengøring og vedligeholdelse af vask og blandingsbatteri.

Stål Fix fra Blanco, Sunshine fra Franke eller Star Clean fra Intra. Vi har lavet nogle videoer på lavpristv. Blanco Silgranit køkkenvask ved hjælp af produktet Blanco . Normal regelmæssigt rengøring med opvaskebørste og opvaskemiddel og efterfølgende . En vask siger meget om boligens stil. Dette sikrer både høj hygiejne og nemmere rengøring af vasken. Bredt sortiment af tilbehør til køkkenvaske - alt fra køkkenvandlås, kurveventil, sæbedispenser til hanehul og skærebræt.


Billede af Franke Panda SEK 4CS Rustfrit stål køkkenvask. Franke køkkenvaske overbeviser med et nutidigt og funk- tionelt design i.

Et af nordens største udvalg af firkantede køkkenvaske med hanehul. Søger du en firkantet køkkenvask. FRANKE Mikado 6Køkkenvask - Med Kumme.


Til grundigere rengøring anbefaler vi et stålvaskemiddel. Silgranit kan rengøres med en fugtig klud eller med det specialudviklede BLANCOACTIV, som kan dybderense selv en meget beskidt Silgranit vask. Sammenlign priser og læs anmeldelser af Køkkenvaske. UDVIKLET TIL DET SKANDINAVISKE KØKKEN.


Der er noget særligt ved det skandinaviske køkken. For os er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum, ingen . Corainplade har fået knækket hjørne. Prop - Franke Panda Prop til vask med kæde og tap fra Franke Panda. Franke, Lavabo og IntraJuvel, og kan højst sandsynligt også skaffe en vask i. Der er desuden også nogle gode råd til rengøring og vedligeholdelse af din køkkenbordplade.


Flot og stilren vask fra FRANKE, en af verdens største vaskeproducenter. Franke er en af verdens førende producenter af køkkenvaske. I mere end et århundrede har den schweiziske koncern været garant for innovative kvalitetsvaske i . Reparationssæt, Juvel, komplet til enkelt vask med firkantet overløb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg