mandag den 20. marts 2017

Gaskomfur flaskegas dyser

Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på at udskiftning af dyser og andre gasrelaterede dele altid bør udføres . Gas dyser, flammespreder, brænderdæksel og dele til gas, både under fabrikat og. Flaskegas (G- mbar)BEMÆRK: Gasflaske skal være forsynet med .

Vi har et stort udvalg af gasdyser til dit gaskomfur. Både dyser til naturgas, flaskegas og bygas. Altid top professionel service! Hjælp til installation af flaskegas - Lav-det-selv.

Erfaring med flaskegas til komfur søges. Kan vi bare uden videre forvente at komfuret virker med flaskegas? Jeg har fået et gaskomfur til kolonihaven, men efter jeg har sat det til. SKAFFEVARE - Gasdyse til flaskegas GØ- Smeg originalVarenr. Vi gør opmærksom på at varen er på et eksternt lager.


De skifter dyserne på køleskab, varmeovn, kogeapperater, den eneste. Ja når man Skifter fra naturgas og til flaskegas på et komfur er det . Faglærer fra Herningsholm indstiller komfur. Vi kan tilbyde fri levering og ubegrænset returret.

CM GASKOMFUR MED MULTIFUNKTIONSOVN RUSTFRIT STÅL, CLASSIC. Dyser til omstilling af flaskegas (G30) samt naturgas (G20) medfølger. Det sker ikke med dette komfur, der er udstyret med smart flammesikring.


Alle Smegs gaskogeplader er forberedt til flaskegas. Hvis du vil bruge flaskegas, skal de almindelige gasdyser udskiftes med de medfølgende flaskegasdyser, . NB: Vi kan også skaffe dyser til naturgas. En typisk mærkning af et apparat, der kan anvendes til både flaskegas,.


Eksempel på mærkeplade på et komfur af italiensk oprindelse kan ses nederst på siden. Det skal bemærkes, at komfuret leveres til en type gas med dyser m. Tilslutning til naturgas og flaskegas (Se tilslutningsdiagrammet). Komfur og kogeplader leveres med dyser, der passer til den gas, du har bestilt. Har lige købt et dejligt Ilve 6-brænder komfur. Det er monteret til flaskegas men har også dyser til bygas.


Nu var det så at sælger siger at han mener. Standardtilslutning til flaskegas, dyser til by- og naturgas samt bygasregulator medfølger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg