fredag den 24. marts 2017

Lav din egen iskaffe

Lav en god kop kaffe med dine yndlingskaffebønner. Prøv denne super lækre opskrift på en nem og god iskaffe lavet på et. Det er en fantastisk hjemmeside du har – bruger en del af dine opskrifter.

Du kan dog nemt lave din egen iskaffe til en langt billigere pris. Når sommersolen brænder, har du lyst til at drikke noget koldt. Og hvis du trænger til en kop kaffe, kan du nemt lære at lave et sommervenligt . Med det her smarte trick er det ingen sag at lave sig en lækker iskaffe.

Grødkongen Lasse Skjønning Andersen kan andet end at diske op med . Ok, før vi starter, må vi lige aflive en myte: Den bedste iskaffe fås ikke ved. Prøv også en en iskaffe med hasselnødde-sirup! Man kan bruge, alle typer instant kaffe. Det var faktisk vores chef på arbejdet der har introduceret os for denne udgave af en iskaffe. Få opskriften på hjemmelavet iskaffe, samt tips til steder du kan få stillet din craving.


Og det gode er, at du kan variere din iskaffe helt efter din egen smag. Iskaffe er nemt og billigt at lave selv. Opskrift på nem iskaffe lavet med Nespresso.

Undgå din iskaffe bliver tyn brug isterninger med kaffe. Lav derefter et espressoshot, og hæld det over isen. Dosér mælken efter, hvor stærk du ønsker din iskaffe. Du kan lege med opskriften og dreje på mange skruer for at lave din helt egen iskaffe.


I opskriften har jeg brugt espresso, men du kan også . Lav din egen iskaffe til de varme sommerdage, det er slet ikke så svært. Få vores lækre og kaloriefattige opskrift med kanel og vanilje her. Inklusiv mine egne mislykkede forsøg på at lave det.


Og lad os lige slå fast at iskaffe er kaffe, masser af isterninger, mælk af en. I har plads og flasker nok, så lav en endnu større portion :). Latte, cappucino, sort, ekspresso og iskold.


Her er den opskrift, som jeg har brugt mange somre efterhånden. Denne iskaffe får du svært ved at stoppe med at drikke igen. Jeg knuselsker Baresso og Starbucks og ikke mindst deres iskaffe meeeeeen det må sgu da være muligt at lave skidtet derhjemme - så kom .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg