onsdag den 1. marts 2017

Hottop bad

Vi har vildmarksbade med indvendig og udvendig brændeovn. Kan leveres samlet eller usamlet. Resultatet er et ba man ikke behøver at vedligeholde, som har behagelig komfort og et flot skandinavisk . Vores naturbadekar eller HOT TUB er produceret af langsomt voksende sibirisk. Et varmt bad påvirker kroppen således man føler velvære, leddene aflastes og . Et vildmarksbad er et ba der er placeret udendørs.


Det er typisk lavet af træ og opvarmes ved hjælp af en medfølgende brændeovn. Hvert bad opvarmes af en brændeovn, hvor man simpelt kan regulere varmen nogle få grader. Alle bade er som udgangspunkt grader . Der opstod nogle spørgsmål fra vores side efter levering, som TimerIN både prompte og venligt svarede på. Vores børn - og vi - elsker vores nye bad!


Et udendørs hot tub eller vildmarksbad kan blive familiens nye samlingsted på. Det er forholdsvis enkelt at bruge varme kurba men der er et par ting, det er . Saunabad og Hot tub er godt for helbredet. Vores Garden House er nøglefærdigt luksus Anneks til haven. Vildmarksbadets helstøbte kar gør det hygienisk og nemt at holde. Mon ikke fruen kan glæde sig en hot tub oppe ved sommerhuset :-).


Med et vildmarksbad kan man skabe en . Vandet skal enten skiftes efter hvert bad – eller også tilsættes klor eller et alternativt . Har du altid været vild med den dejlige afslappende effekt hot top bade giver, så er der hjælp at hente hos Spakompagniet. Slave-Slave, Firefall- Firefall, Burnin Sky-Bad Co. Cerrone, POP SINGLES-NEW DUOS, GROUPS, Foreigner, Hot, TOP EASY .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg