mandag den 27. marts 2017

Baby dan magnetlås

Magnetlås til skabssikring fra BabyDan (stk) på BabyGear. Klik her og find den bedste pris nu! Praktisk og unik magnetlås som sikrer skabe og skuffer mod små pilfingre. Når monteret er det kun muligt. Låsen aktiveres med magneten og skuffen el.


Bilka_Innovation DS_Produktvideo Bilka_Information fra Bilka Bilka_Dennis Knudsen Bilka_Gode råd før. Babydan magnetlås med aftagelig nøglestykke. Hos Børnebiksen finder du et kæmpe udvalg af sikkerhed til hjemmet.


Unik lås fra BabyDan som er nem at installere. Låsemekanismen klæbes på indersiden af skabet eller skuffen, som herefter kan åbnes . Smart og behagelig løsning til den, der har svært ved at . Har gennemgået en lang række tests og er . Smart magnetlås der monteres ikke synligt - nemlig på indersiden af din skuffe eller dit skab. En unik sikkerhetslås som er usynlig fra utsiden, men som holder skuff eller skap . Vi har alle BabyDan sikkerhedsprodukter. Smart lås til skuffer og skabe der sidder fast med magneter.


Baby Dan er en dansk virksomhe som producerer og leverer . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Når låsen skal åpnes settes magnetnøkkelen på yttersiden av . Selvklebende magnetlås som er usynelig utenifra, holder skapet eller skuffen forsvarlig lukket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg