fredag den 1. september 2017

Afkalkning af dampstrygejern

De fleste nyere strygejern kan endda bruge vand direkte fra hanen, . Et dampstrygejern med almindeligt postevand er fantastisk til at glatte rynker på strygetøjet. Men almindeligt vandhanevand indeholder mere .

Undgå kalkpletter på tøjet ved strygning. Følg denne trin-for-trin guide til afkalkning og rengøring - strygejern bliver som nye med et par lette tricks. Find ud af, hvordan du afkalker og let fjerner kalkflager fra dit Philips-dampstrygejern for at undgå utæthed og brunt vand.


Heldigvis er det hurtigt overstået!

Jeg har et Braun dampstrygejern, som trænger til afkalkning. Normalt ville jeg bruge eddike eller eddikesyre og på eddikesyren . Det betyder, at det er nødvendigt at afkalke det engang imellem - især hvis man . Nogle dampstrygejern hævdes at afkalke sig selv automatisk. Jeg har haft et af slagsen – og det vil jeg nu gerne sætte et stort spørgsmålstegn . Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores Anmod om . Du kan finde mange råd på internettet, som foreslår sukkerholdig eddike til afkalkning af elkedel, kaffemaskine, strygejern og andre maskiner.


Lene viser, hvordan du med lidt knofedt og en Prym rensestift kan rense dit strygejern, så det atter.

Styg nemt og sikkert – med glat resultat. Bosch strygejern er udstyret med en række funktioner, der letter og forbedrer hverdagens strygning. Eller skal man bruge noget saerlig afkalker?


Anti-dryp systemet vil automatisk slukke for dampen, hvis temperaturen er for lav. Har du et ældre strygejern du skal have . Dampstrygejern kalker til, hvis det ikke afkalkes regelmæssigt. Du vil opleve, at strygejernet sprøjter sorte prikker u og det er ikke lykken på en . Utroligt effektivt dampstrygejern med mange praktiske funktioner.


Bruger du et dampstrygejern, så anbefales det at du afkalker det regelmæssigt, da det ellers kan kalke til. Hvis du ikke afkalker det, kan du . Du har måske især lagt mærke til det, når du bliver nød til at afkalke din elkedel. Ligesom med din elkedel så skal dit strygejern afkalkes, så det holder længere.


Afkalkning af dampstrygejern: 1:10. Strygejern 250ML Strygebetræk m. Flydende afkalkningsmiddel til kaffemaskiner, elkedler, strygejern og dampstrygejern. Til afkalkning af strygejern, kaffemaskiner og filtre til vandhaner. Electrolux Afkalker universal EUD5N 5ml. Fjerner også cementslør på fliser og kan endvidere bruges til rengøring.


Sådan afkalkning et dampstrygejern.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg