onsdag den 20. september 2017

Aldi mælk

Her finder du oplysninger om vores aktuelle tilbud og vores faste sortiment. På ALDI-portalen Ægte Købmænd kan du se hvordan du kan gøre karriere hos . Syrnet mælk acidophilus liter.

Forbrugerne efterspørger GMO-fri fødevarer, forklarer Aldi. Men ifølge forsker siger mærkningen ikke forbrugeren noget. Som den første supermarkedskæde forsøger Aldi at bryde det monopol, som Arlas Foods har haft på varemærker inden for konsummælk.


Prisen på mælk falder igen, igen.

I dag, onsdag, sænker Aldi prisen på en liter mælk med øre til 3 . Aldi via Tyskland - Det bliver foreløbig til fem millioner liter mælk på årsbasis, men det kan måske udvikle sig til mere, . Efterspørgslen efter mælk fra køer, der ikke har spist GMO-afgrøde er stigende, og derfor har den tyske discountkdæde Aldi nu besluttet at satse . Med Aldis lancering af mælkebøtte-mælken har detailkæden sagt farvel til Arla, som er imo at supermarkedskæderne vil indføre deres egne . Men det er dyrene, der betaler prisen, når du ikke gør. Men billig mælk er dyr: både for køerne, for naturen og for landmanden. Se filmen og spred budskabet - sig. Aldi har valgt at sænke prisen på mælk.


KOLOGI – Økologisk Landsforening og Dyrenes Beskyttelse opfordrer danskerne til at købe deres mælk et andet sted end hos Aldi.

Supermarkedskæden Aldi må tilbagekalde et parti mini mælk, fordi der er mistanke om, at mælken indeholder rengøringsmiddel. De seneste par dage har Aldi lanceret mælkemærket Mælkebøtte, der dækker over frisk sød-, let- og skummetmælk samt fløde. Råvarerne er leveret af danske . Danske mælkebønder har fået tysk hjælp til at blokere for butikskæden Aldis mælkeleverancer fra Tysklan oplyser Landsforeningen Danske . Men Aldi afviser at sætte butikspriserne op igen, siger direktøren . Aldi troede, at danskerne ligesom tyskerne var vant til UHT-mælk. Men næsten ingen danske kunder ville sætte deres ben hos Aldi, før frisk . Alt for varm mælk koster Aldi-butik bøde på 10. Når Aldi slår dørene op fremover, kan kunderne se frem til at skulle betale betragteligt mindre hver gang, der rækkes en liter mælk over disken i. Hvad forventer du, den billige mælk bidrager til, . Aldi tilbagekalder mikrofiltreret sødmælk af mærket Mælkebøtte, da der er konstateret klumper i. NB: Det drejer sig om mikrofiltreret mælk.


Aldi, der har etableret sit eget mælkemærke Mælkebøtte, vil nu have Arla til at levere økologisk mælk under Aldis. Aldi reklamerer med veganske produkter, mens Fakta opfordrer til. Vi slæber computerskærme hjem fra Aldi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg