torsdag den 7. september 2017

Ykk lynlås skyder

Og vi hjælper dig gerne med at udvikle netop den lynlås, der lever op til dine krav til:. De kan fremstilles med forskellig farve på bån spiral, tråd og skyder. Hovedparten af vores lynlåse og reservedele kommer fra YKK.

Vi har altid flere hundrede lynlåse. Har du tjekket din lynlås for nylig? Kvalitets lynlåse fra cose og YKK. YKK delbar, 6mm ,antik messing, delrin.

Tønnesen er forhandler af YKK lynlåse. Da der findes mange forskellige. YKK producerer overordnet tre typer lynlåse.


LAGERVARE - normal leveringstid: 1-hverdage . Jeg benytter mig af kvalitets lynlåse fra YKK eller OPTI som er de førende producenter af lynlåse, og har mulighed for at farve matche lynlåsen til din jakke, taske . I mange af Isagers modeller er der brugt lynlåse. Delbare lynlåse til bådprojekter. Lynlås til sejlposer og tasker.


Luk lynlåsen op og sæt glideren på fra den.

Se video med ny tryklåsunderdel fra YKK . Den moderne lynlås er en genial lukkemekanisme, der blev opfundet. Juraprofessor skyder opfordring fra dansk menneskeretsdommer ned. Nogen der har et godt råd til hvordan man fikser en YKK-lynlås? YKK bukselynlås med kugleskyder, ikke delbar, mm, - cm. For hvad kaldes egentlig den ting, som samler lynlåsen?


En lynlås består af flere dele, herunder tænder og endestop lavet af plastik. Til montering på metermåls lynlås. Passer sammen med 6mm lynlås og 6mm bundstop. I vores lynlåse kategori finder du et stort udvalg af rimeligt prissatte lynlåse.


Det koster garanteret ikke meget at skifte den skyder der. Flot delbar lynlås fra YKK til din striktrøje. Pelskanten på hætten kommer fra Canadisk Coyote, der er skudt på jagt. Kensington Parka har en kraftig YKK lynlås, vindflap der bliver holdt på plads af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg